Nazaj na seznam zadetkov

Elektro napeljave in inštalacije, Gašper Klevišar s.p.

Gašper Klevišar s.p. je podjetje, ki ima zadosti znanja in izkušenj, da izvede elektro napeljave in inštalacije brezhibno. Naš cilj je, da vam zagotovimo optimalno delovanje električnih napeljav.

Življenja brez elektrike si danes ne znamo več predstavljati. Električne napeljave so bistven element vsake zgradbe. Za delovanje podjetja, proizvodnje in gospodinjstva so pomembne optimalno izvedene elektroinštalacije.

Elektro napeljave in inštalacije so pomembne za delovanje računalniškega omrežja, telefonije, domofonov, klimatskih in ogrevalnih naprav, protivlomno in protipožarno delovanje...

Elektro napeljave in inštalacije, Gašper Klevišar s.p.

Pri gradnji novega objekta ali pa obnove starega, moramo upoštevati zakonska določila in predpise. Kar se tiče elektro napeljav in inštalacij, so vprašanja zelo specifična. Bolje je, da se elektroinštalacij ne lotimo sami, saj za to potrebujemo usposobljenega in ustrezno izobraženega strokovnjaka.

Gašper Klevišar s.p. bo poskrbel, da bodo elektroinštalacije ustrezale zakonskim določbam. Mi bomo poskrbeli, da bo vaša električna napeljava izvedena optimalno in skladno s pravili stroke in ustrezno zakonodajo.

Našim cenjenim strankam pa občasno nudimo tudi do 10% popuste, ki so časovno omejeni, zato ne odlašajte in se obrnite na nas, da se dogovorimo za top ponudbo.

Preko kontaktov, ki so navedeni v oglasu, smo vam na voljo za elektro napeljave in inštalacije, zato nikar ne odlašajte. Zagotovo vas bomo prepričali!