Nazaj na seznam zadetkov

Področje elektrike je tisto, kjer je dobro zaupati strokovnjakom. In pri podjetju ELEKTROMEHANIKA KRAMARIČ d.o.o. to vsekakor smo.

Kvalitetne elektroinštalacije so primerne za novogradnje kot že obstoječe objekte. Katerikoli objekt zahteva nenehno vzdrževanje in na vsake toliko let tudi malo večje renovacije, med katere spada tudi menjava elektroinštalacij in druge.

In v Beli Krajini za kvalitetne elektroinštalacije poskrbimo mi. Smo prava izbira, ko iščete skrbno, zanesljivo, korektno in odgovorno podjetje. Pri nas se dobro zavedamo, da z elektriko ni šale in da je to področje lahko zelo nevarno za uporabnika ob nepravilni montaži.

Pri nas upoštevamo varnostne predpise in se zavedamo morebitnih nevarnosti.

Če pa želimo trajne in vzdržljive elektroinštalacije, moramo pri tem poseči tudi po preverjenih, kakovostnih materialih, ki nam to omogočajo skupaj v kombinaciji z znanjem in dobrim orodjem.

Dobro urejene elektroinštalacije za udobno in varno bivanje ...

... so ključne v naših mislih, ko vam urejamo želeno. Pred pričetkom dela se z vami posvetujemo, si ogledamo objekt, naredimo izmere, izračun in če se s ponudbo strinjate, se zagnano lotimo dela.

Poleg elektroinštalacij v novogradnjah vam pri nas v Beli Krajini uredimo tudi:

  • adaptacije in popravilo elektro napeljav,

  • elektroinštalacije v vašem domu, poslovnih in industrijskih objektih,

  • napeljavo telefonskih inštalacij, video nadzora, domofona.

Cilj nam je precizno, kvalitetno urediti elektroinštalacije, ki se prilagajajo potrebam uporabnika in mu dobro služijo.

V Beli Krajini nam vedno več strank zaupa elektroinštalacije zaradi dobrih referenc, s katerimi se lahko pohvalimo in nam dajejo zagon za nadaljnje delovanje.

Pridite in se o napisanem prepričajte tudi sami ter nam zaupajte elektroinštalacije na področju Bele Krajine.