Nazaj na seznam zadetkov

Elektroinštalacije EEA Medved d.o.o.

Top ponudnik za storitve elektroinštalacij EEA Medved d.o.o. opravi storitve po top pogojih poslovanja. Seveda visoko kakovost postavljamo na prvo mesto, a pomembno nam je tudi, da ste zadovoljni z našim odnosom in seveda končno ceno.

Naj izpostavimo najprej visoko kakovost izvedenih elektroinštalacij. To dosežemo z najboljšimi orodji in materiali, ki jih uporabljamo pri svojem delu. Pomembno pa je tudi, da so naši elektroinštalaterji strokovno usposobljeni za svoje delo. Naš pristop je moderen in sodoben, saj vam s tem lahko nudimo varne in varčne končne storitve.

Ker nam je pomemben tudi odnos, bi radi poudarili, da vas obravnavamo s spoštovanjem in poslušamo vaše želje ter ideje. V kolikor potrebujete pomoč pri odločanju o elektroinštalacijah, vam prijazno svetujemo.

Kar pa se tiče končne cene, pa vam storitve elektroinštalacij zaračunamo po dostopnem ceniku. Kljub temu, da je cenik dostopen, pa organiziramo tudi občasne popuste in akcije, o katerih nas povprašajte in si zagotovite top ponudbo!

Elektroinštalacije EEA Medved d.o.o.

EEA Medved d.o.o. se z elektroinštalacijami ukvarja že od leta 1985. Smo ekološko usmerjeni, naša ponudba pa je sledeča:

  • elektroinštalacije

  • toplotne črpalke

  • strojne instalacije

  • stacionarne AKU baterije

  • fotovoltaične elektrarne

  • najem dvižne ploščadi

  • postavljanje sistemov za zaščito proti streli

Smo specializirani za vse vrste elektroinštalacij, izvajamo pa jih na industrijskih, stanovanjskih, poslovnih, gostinskih in drugih objektih.

Kot top ponudnik pa vam na področju elektroinštalacij nudimo celovite rešitve, zato v naši ponudbi ne manjka niti montaža razdelilnih omar vseh dimenzij, komandnih pultov za vodenje tehnoloških procesov ter posebnih krmilnih omar za vse vrste gorilcev.

Izberite nas za elektroinštalacije in ne boste se zmotili. Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na objavljenih kontaktih, oglejte pa si celotno ponudbo na naši spletni strani.