Nazaj na seznam zadetkov

Elektroinštalacije in sončne elektrarne - ELEKTRO MEGLIČ, Osrednja Slovenija

Sodelovanje z ugodnim elektroinštalaterjem na Podravskem si zagotovite v podjetju ELEKTRO MEGLIČ BORIS MEGLIČ S.P.

Za vas ugodno, hitro in kvalitetno izvajamo elektroinštalacije. V novogradnjah ali pri adaptacijah objektov poskrbimo, da delujejo varno in pravilno ter omogočajo udobno uporabo. 

Dodatno skrbimo že za vgradnjo električnega talnega ogrevanja in storitve, vezane na sončne elektrarne. 

Pri nas vas torej čaka celovita ponudba, predvsem pa zanesljivost, strokovnost in izkušnje, ki smo jih pridobivali tudi v tujini.

Naša ugodna cena je samo dodaten razlog, da izberete nas, če iščete dobrega in ugodnega elektroinštalaterja na Podravskem. 

V akcijski ponudbi tudi do -5% nižje cene za izbrane storitve, s katerimi smo še bolj ugoden elektroinštalater za Podravsko kot sicer

Za vas imamo vedno pripravljen konkurenčen cenik. Za vas najboljše rešitve glede elektroinštalacij se potrudimo najti v okviru vašega proračuna. Pri nas zanesljivo dobite optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

Dodatno se za zadovoljstvo strank potrudimo tudi s kakšnim popustom. Če naletite na našo akcijo znižanih cen, vam z veseljem priznamo popust.

Pošljite povpraševanje in preverite našo aktualno ponudbo. Takoj boste videli, zakaj nas stranke priporočajo, da smo ugoden elektroinštalater na območju Podravske.  

Potrebujete dodatne informacije glede vašega iskanja (ugoden elektroinštalater Podravska)? Želite preveriti naše reference? Pokličite nas ali oddajte povpraševanje po e-pošti 

Na objavljenih kontaktih smo z veseljem dosegljivi za vas, da se vam podrobneje predstavimo in pripravimo odlično ponudbo. Hitro vas bomo prepričali, da smo mnogo več kot samo ugoden elektroinštalater. Na nas se bost z veseljem zanesli zaradi naših izkušenj, znanja, odzivnosti, prilagodljivosti, strokovnosti.