Nazaj na seznam zadetkov

Izvedbo elektroinštalacij na Krasu oziroma Notranjskem prepustite nam

Imate novogradnjo na Krasu ali Notranjskem, v kateri je potrebno urediti električne napeljave?

Ste v Ilirski Bistrici, Postojni, Kozini oziroma kje proti Obali kupili nepremičnino, ki jo obnavljate in je čas, da se popravijo tudi elektroinštalacije?

Vse elektro storitve vam bomo hitro in ugodno zagotovili pri podjetju Jadran Vičič s.p.

Podjetje za elektroinštalacije smo ustanovili leta 2015 v Ilirski Bistrici z namenom, da na Notranjskem oziroma Krasu ponudimo zanesljive rešitve na področju elektro storitev.

Najsi gre za stanovanjske, počitniške objekte ali poslovne in industrijske prostore, v vseh morajo elektroinštalacije delovati brezhibno in to je naša naloga.

Pridobite ponudbo in začnimo s sodelovanjem, ki vam bo za ugodno ceno prineslo elektroinštalacije v hiši ali drugem objektu, ki bodo delovale brezhibno in bodo prilagojene vašim zahtevam glede uporabe.

Ugodno do nove elektroinštalacije v hiši z našo pomočjo

Elektroinštalacije v hiši oziroma objektu morajo biti premišljeno načrtovane, nato pa seveda strokovno izvedene. Pomembno je, da so uporabljeni pravi, varni elektro materiali in vgrajeni skladno z navodili proizvajalcev, zakonodajo ter dobrimi praksami. Samo tako, bodo elektroinštalacije delovale ekonomično, učinkovito, dolgo in varno.

Elektroinštalacij se vsekakor ne lotevajte sami, saj lahko tudi manjša nepravilnost oziroma nedelovanje naredi veliko škode. Ker si takšnih stroškov zagotovo ne želite, se obrnite na nas in pridobite ugodno ponudbo, najboljšo za elektroinštalacije na območju Notranjsko-kraške regije.

Preverite, kaj vse sodi med elektro storitve, ki jih uredimo za vas po telefonu ali po e-pošti. Dogovorili se bomo za ogled trenutnega stanja, vam svetovali glede izvedbe novih elektroinštalacij ali obnove, popravila starejših elektro napeljav, če je to potrebno. Pred pričetkom del bomo dorekli tudi časovni in finančni okvir izvedbe elektroinštalacij, da boste tudi med našim delom na objektu lahko spremljali, da vse poteka skladno z dogovorom.