Nazaj na seznam zadetkov

Elektroinštalacije, menjava in nadgradnja električnih omaric, Miran Javornik s.p.

Elektro Javornik je podjetje iz Savinjske regije, ki se na svoje delo, elektroinštalacije, menjava in nadgradnja električnih omaric, dobro spozna, to vam lahko potrdi lep seznam referenc, s katerimi si počasi in vztrajno tlakujemo naš uspeh.

Potrebujete urediti elektroinštalacije za poslovne prostore, vaš dom, delavnico, mogoče hlev ali halo? Pri nas poskrbimo za mojstrsko izvedeno delo. Elektroinštalacije uredimo na novo ali uredimo renovacijo.

Se je vaši električni omarici iztekel čas? Je potrebna menjava? Tudi to vam uredimo pri nas! Zamenjamo ali nadgradimo električno omarico v skladu s predpisi.

V skladu s predpisi, načrti, varnostnimi zahtevami in standardi pa uredimo tudi preostale storitve. Tako se na nas vedno lahko zanesete, da bomo delo opravili dobro.

Strokovno, natančno, vzdržljivo

Dobro delo, pa se lahko opravi le s pravim znanjem in materiali. Tu vedno strankam svetujemo, naj vam ne bo škoda odšteti malo več za dobre, kakovostne materiale, kar se občutno pozna na dolgi rok, saj zagotavljajo trajnost in vzdržljivost.

A ne le strokovnost in dobri materiali, poznani smo tudi po:

  • zmernih cenah,

  • koristnih nasvetih

  • in obilici izkušenj.

Bi želeli izvedeti več o storitvah, ki jih ponujamo? Pokličite nas in z zanimanjem si bomo ogledali vaš projekt in načrte ter podali pošteno ponudbo.

Veselimo se vašega zanimanja in izvedbe elektroinštalacij, menjavo in nadgradnjo električnih omaric za vas - vaš Elektro Javornik.