Nazaj na seznam zadetkov

Elektroinštalacije Škofja Loka, Gorenjska

VISTOP, d.o.o. je podjetje, ki je dejavno predvsem v Škofji Loki in na Gorenjskem, a smo po dogovoru na voljo tudi v širši okolici. Predani svojemu delu, smo si prislužili naziv top ponudnika med elektroinstalaterji. Preverite, zakaj si to v resnici prislužimo.

Prvo zaslugo za to imajo zagotovo naši strokovnjaki. Elektroinštalacije opravljajo po vseh predpisanih merilih, delo opravijo v kratkih časovnih rokih, a vseeno si vzamejo dovolj časa, da so storitve opravljene kakovostno in brez napak, saj se je le tem v elektro dejavnosti boljše izogniti. Pri elektroinštalacijah je ena najpomembnejših lastnosti natančnost in zbranost. Vse to odlikuje našo ekipo.

K tem, da smo top ponudnik elektroinštalacij pripomore tudi samo opravljanje dela. Smo fleksibilni, saj smo radi po vsej Škofji Loki in Gorenjski na voljo v čim krajšem odzivnem času. Brez elektrike pa si je danes težko predstavljati način življenja, zato smo radi na voljo čim več strankam tudi s prijaznim cenikom.

Naša top ponudba zajema tudi najem dvižnih ploščadi.

Izvedbo elektroinštalacij po top ponudbi vam v Škofji Loki (na Gorenjskem) nudi izurjeno podjetje

Top ponudnik VISTOP, d.o.o. vam v dejavnosti elektroinštalacij nudi:

  • napeljava elektrike v novogradnjah in že obstoječih stanovanjih in hišah,

  • alarmni sistemi,

  • domofoni,

  • menjava varovalk,

  • električno talno grejte,

  • video nadzor,

  • priključitev merilnih omaric...

Ne glede na to, ali potrebujete zamenjati stikalo, svetilo, vtičnico, ali potrebujete pomoč pri varnem vklopu električnih aparatov, ali pa bolj kompleksno storitev elektroinštalacij, mi se vam posvetimo, saj nam je pomembno, da se vaše ideje in izvedene storitve skladajo.

Pri izvedbi elektroinštalacij vam svetujemo, da izberete top ponudnika, ki vam bo po najbolj ugodnih pogojih zagotovil najbolje izvedene storitve. Prepričajte se sami!