Nazaj na seznam zadetkov

RO-LAND MONT, Roland Miklavčič s.p., elektromontaža in vzdrževanje je pravi naslov za zanesljivo opravljene storitve.

Pri smo na voljo industrijskim obratom za elektromontažo in avtomatizacijo dela po celotni Sloveniji. Pred samo izvedbo se s potencialnim naročnikom dogovorimo za informativni sestanek, ob tej priložnosti izvemo več o obratu, načrtih, podamo mnenje, ocene in naredimo približen finančni okvir.

Naše odlike:

  • preciznost,

  • fleksibilnost,

  • kos smo tudi bolj zahtevnih željam,

  • korektnost,

  • inovativnost.

Znamo se prilagoditi željam, predvsem pa potrebam posameznih obratov oziroma objektov. Z naročnikom več čas izvajanja storitev sodelujemo, predlagamo spremembe in razrešujemo dileme, ki se morda porajajo.

Vemo, da moramo delo dobro opraviti, saj od tega zavisi vaše delo, uspešnost in ugled pri nadaljnjih naročnikih.

Elektromontaža na industrijskih objektih, avtomatizacija skladišč

Pri delu skrbimo za nemoten potek in sprotno reševanje težav. Na svoje delo se zaradi bogatih izkušenj dobro spoznamo, kar je delček v mozaiku našega uspeha. Pri delu izbiramo:

  • dobre materiale,

  • potrebne profesionalne pripomočke in naprave.

Vsekakor pa je pomemben element pri elektromontaži na industrijskih objektih ter avtomatizaciji skladišč tudi varnost. Zavedamo se pasti našega dela in to upoštevamo pri delovanju. Prav tako pa poskrbimo z dobro opravljeno storitvijo tudi za vašo varnost in vas podučimo o varnostnih korakih in postopkih v izogib neljubim pripetljajem.

Sledimo naši viziji postati podjetje, prepoznavno po elektromontaži, avtomatizaciji skladišč po celi deželi in tudi izven meja.

Če bi se z nami radi dogovorili za delo ali vas zanima več o naših storitvah, ne oklevajte in nas pokličite.