Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden čistilni servis Ljubljana, Elin, Sanela Oraščanin s.p.

Naj vam čiščenje prostorov ne bo muka. Zaupajte čiščenje svojih prostorov strokovnjakom kot smo mi. Zelo dobro poznamo postopke čiščenja in vsa čistilna sredstva, s katerimi bodo vaši prostori popolnoma čisti.

Izberite čistilni servis Elin in si zagotovite najbolj ugodno ponudbo za čiščenje gospodinjstev v Ljubljani

Dandanes storitev čistilnega servisa ni cenovno nedosegljiva in tudi ni rezervirana le za podjetja, ki imajo velike pisarne, v katerih morajo profesionalni čistilni servisi vzdrževati red in čistočo.

V današnjih časih se storitev čiščenja s strani profesionalcem posluži tudi vse več gospodinjstev. Ne le v velikih hišah, pač pa tudi v manjših stanovanjih. Živimo namreč v hitrem tempu življenja, hodimo v službo, imamo družino, hobije in težko najdemo čas za vse.

Seveda pa kljub pomanjkanju časa vsi radi bivamo v čistih prostorih, saj čistoča pozitivno vpliva na naše udobje, dobro počutje, produktivnost, konec koncev tudi na zdravje.

Vsega naštetega se zavedamo pri podjetju Elin, čiščenje, Sanela Oraščanin s.p. Zato smo v Ljubljani leta 2016 odprli čistilni servis, ki še danes dela z vizijo, da ostane dostopen vsem.

Vemo, da je čistilnih servis, ki ponujajo čiščenje v Ljubljani, nešteto, mi pa si želimo biti v tej poplavi najboljši. Naša največja konkurenčna prednost je, da smo majhen čistilni servis, ki je zaradi tega mnogo bolj prilagodljiv. Ponudimo lahko več od standardnih storitev čiščenja, ker jih prilagodimo izključno vam. Obseg čiščenja določite sami in tudi plačate le storitve, ki jih potrebujete.

Iščete ugoden čistilni servis v Ljubljani? Čiščenje prepustite podjetju Elin

Razumemo potrebe sodobnih strank, ki povprašujejo po storitvah čistilnega servisa. Ponudbo prilagajamo njim. To pomeni, da se z vsako stranko individualno dogovorimo:

  • Kakšno čiščenje potrebuje (sesanje, brisanje prahu, pranje posode, pomivanje tal, pomivanje oken ...)

  • Kdaj oziroma na koliko časa si želi obisk čistilnega servisa (dnevno, tedensko, večkrat na teden, mesečno ...)

  • Kje potrebuje čiščenje (dosegljivi smo na lokacijah v Ljubljani s širšo okolico, oziroma po dogovoru)

Od vsega naštetega je nato odvisna sama cena storitve, za katero pa se vedno potrudimo, da je za naročnika boljša, kot kjerkoli drugje.

Najeti naš čistilni servis je res hitro in enostavno preko obrazca zgoraj. Zagotovite si naš obisk še danes in izkoristite vse prednosti čiščenja, ki ga namesto vas opravi nekdo drug.