Nazaj na seznam zadetkov

Energetske sanacije stavb, adaptacije objektov, Pgh d.o.o.

V podjetju PGH, gradnje in energetske sanacije objektov, d.o.o. iz Velenja, se ukvarjamo z energetskimi sanacijami stavb ter adaptacijami objektov. Našli nas boste v Velenju.

Za nas je na zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Znani smo kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Smo zelo prilagodljiv partner, saj se tudi za ceno odločimo po predhodnem dogovoru z vami. Največ del opravimo v glavni sezoni, ki traja od februarja do novembra.

Za energetske sanacije stavb in adaptacije objektov smo vam vedno na voljo

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Storitve, ki jih za vas opravimo v našem podjetju so:

  • visokokakovostne,

  • cenovno dostopne,

  • estetsko oblikovane ter

  • funkcionalne.   

Razpolagamo s številnimi strokovnjaki s številnih področij, kar pomeni, da smo popolnoma usposobljeni za različna opravila.

Uspešno smo zaključili že mnogo projektov, in prepričani smo, da vaš ne bi bil izjema. Na voljo smo vam za energetsko sanacijo stavb in adaptacijo tako individualnih objektov, kot tudi večstanovanjskih objektov ter javnih objektov.

O energetskih sanacijah stavb in adaptacijah objektov vam bomo znali odlično svetovati

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za kakovostno izvedbo energetskih sanacij ter adaptacij objektov. Naš odnos je profesionalen in korekten.

Z nami boste privarčevali veliko časa in denarja, saj vam nudimo celovite storitve, ker opravljamo tudi sanacije in adaptacije na ključ.  

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o energetskih sanacijah stavb in adaptacijah objektov, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili.

V veselje nam do sodelovati z vami!