Nazaj na seznam zadetkov

Energetsko zdravljenje Štajerska

Vsak izmed nas je gospodar svojega lastnega življenja in telesa. Zato lahko zase sami storimo veliko več, kot si predstavljamo. Ena izmed metod, k nam pomaga pri izboljšanju počutja in življenja je energetsko zdravljenje. Na Štajerskem se s tem ukvarjamo v Dimenzije Eli, Elizabeta Tkalec s.p.

Energetsko zdravljenje je močna tehnika zdravljenja in ni vezana na znanstveno medicino. Z univerzalno močjo življenjske energije zdravimo čustveno, mentalno in fizično telo, saj so vsi med seboj povezani. Na vzhodu človeka razumejo kot skupek duhovnega, energijskega in telesnega, ki vzajemno deluje s celotnim Vesoljem.

Danes je vedno bolj znano, da se telesne bolezni pojavijo pretežno zaradi oslabelosti imunskega sistema. Imunski sistem pa je povezan z energetiko organizma in je tudi popolnoma odvisen od nje. Pri vsem tem pa naša zavest in psiha v veliki meri določata zdravstveno stanje organizma. Pomagamo ji lahko z energetskim zdravljenjem.

Dimenzije Eli, Elizabeta Tkalec s.p. je na Štajerskem poznana kot zaupanja vredna izvajalka energetskega zdravljenja

Razumeti moramo, da je glavni vzroki naših bolezni, nezadovoljstev in problemov znotraj nas. S pomočjo energetskega zdravljenja bomo odkrili sami sebe. Nahajamo se na Štajerskem, a smo na voljo kjerkoli po Sloveniji preko objavljenih kontaktov.

Za energetsko zdravljenje se odločite, če želite izboljšati počutje po prekinitvi zveze, se osvoboditi težkih energij, ustvariti zdravilni prostor ljubezni, ponovno se povezati s telesom in s srcem, povleči energijo zdravljenja, povezovati se z virom brezpogojne ljubezni in svetlobe, ustvarjati več prostora zase, dvigniti vibracije doma...

Ne odlašajte! Na področju energetskega zdravljenja se vam bomo v celoti posvetili. Na Štajerskem ali kjerkoli drugje smo mi prava izbira.