Nazaj na seznam zadetkov

Energijske masaže, TEMPELJ OBILJA, ALEKSANDRA SOFIJA MARENIČ S.P.

Čutite čudno energijo? Vas daje utrujenost, živčnost, jeza, žalost, obup, brezizhodna situacija, bolezen, problemi v partnerstvu, slabo finančno stanje...? V TEMPLJU OBILJA, ALEKSANDRA SOFIJA MARENIČ S.P. vam nudimo možnost, da izbrišete negativne energije iz vašega življenja in tako izboljšate svojo energijo in s tem svoje življenje.

To bomo dosegli z energijskimi masažami. Masaže so že dolgo znane kot eden izmed pripomočkov za regeneracijo energije. Največkrat si jo privoščimo, ko želimo odsloviti staro energijo, ki jo želimo izboljšati.

Energijske masaže vsebujejo:

  • sproščanje,

  • meditacijo in

  • masažo v posebnem pretoku energije.

Vzemite si čas zase in se sprostite z energijskimi masažami v TEMPLJU OBILJA, ALEKSANDRA SOFIJA MARENIČ S.P.

Tako dosežemo, da se popolnoma sprostite in spustite staro, poškodovano energijo. Pomagamo vam, da jo zamenjate z novo, svežo in kreativno.

Pri energijski masaži niso prijemi tisto, kar je najbolj pomembno. Pri energijski masaži gre za sproščanje, povezovanje z ekstra energijo in menjavo stare energije za novo.

Rezultat energijske masaže je popolna sprostitev, saj pride do regeneracija energije in odpravljanja blokad, da tako spremenimo počutje.

Masažo izvajamo v mirnem prostoru ob prijetni glasbi v TEMPELJU OBILJA, ALEKSANDRA SOFIJA MARENIČ S.P. Po končani terapiji se odpravite domov sproščeni, umirjeni in energijsko izpolnjeni.

Kontaktirajte nas za top ponudbo, ki vas bo zagotovo prepričala!