Nazaj na seznam zadetkov

Energijske terapije, CHANAYKA, MATEJA GRABNER S.P., Savinjska

Ste se kdaj znašli v obdobju brez energije, ko ste bili iztrošeni in niste znali ukrepati, se zavarovati ali si povrniti energijo? Ne skrbite, niste edini, kajti v življenju je veliko situacij, ki nas pripeljejo do tega, le da se nekateri ne morejo pobrati sami in potrebujejo malo pomoči in kdo je na Savinjskem boljši za energijsko terapijo kot CHANAYKA, ENERGIJSKE TERAPIJE, SVETOVANJE, PRODAJA, MATEJA GRABNER S.P.?

CHANAYKA nudi:

  • Pomoč pri depresiji

  • Pomoč pri anksioznosti

  • Pomoč otrokom z ADHD.

Nekateri verjamejo, da če se ukvarjamo s stvarmi, ki nam le jemljejo čas in so nepomembne, kršimo karmični zakon, drugi spet ne znajo tega tako dobro ubesediti ali pa to odražajo in poimenujejo na drugačen način, vsem pa je skupen imenovalec, da se energijsko iztrošimo.

Zatorej v situaciji, ki ji niste sami kos ali jo ne želite prebroditi sami, pokličite nas. CHANAYKA vam je na voljo za TOP energijsko terapijo, ki vas bo usmerila na pravo pot in vam dala zagona.

Učinkovita pomoč pri odpravljanju anksioznosti in depresiji

Za marsikoga so anksioznosti in depresija "modne muhe" moderne dobe, a kdor ju je doživel, ve, da je to lahko pravi pekel za normalno funkcioniranje človeka v družbi. Včasih je dovolj vzpodbudna beseda, dejanje, vsem pa zagotovo pomaga energijska terapija.

Ko trošimo svojo energijo lahko pride do podrtega ravnovesja v našem telesu in posledica je depresija, anksioznost ali zboli telo.

Uradna medicina in farmacija odpravljata simptome, v vzroke, pa se ne poglajbljata kaj dosti, zato smo tu mi. Z energijskimi terapijami ne nadomeščamo uradne medicine, ji pa nudimo oporo in skušamo kar se da pomagati.

Z energijskimi terapijami, ki jih CHANAYKA izvaja na Savinjskem, smo uspešno pomagali ljudem z depresijo, anksioznostjo in otrokom, ki trpijo za ADHD.

Obiščite nas tudi vi in se ponovno napolnite z energijo.

TOP ponudba samo za vas.