Nazaj na seznam zadetkov

Estetska, medicinska pedikura Velenje, Savinjska

Na področju pedikure imamo bogate izkušnje. Naše delo izvajamo skrbno in vedno v zadovoljstvo naših strank.

Smo Pedikerski studio Alisa in na območju Velenja vam nudimo kvalitetno storitev in vas vabimo, da nas obiščete.

Izvajamo najboljšo medicinsko pedikuro v Velenju, Savinjska

Medicinska pedikura je specifično področje pedikure, pri kateri se odpravlja težave stopal in nohtov. Nekateri poskušajo manjše težave rešiti sami, pri tem lahko povzročijo več škode kot koristi, saj se ob napačnem posredovanju, stanje lahko poslabša.

Na nas se obrnite, če imate:

  • Vraščen noht - lahko je posledica napačnega striženja nohtov ali pretesne obutve.

  • Kurje oko - pojavi se lahko kjerkoli na stopalih. Povzroči ga lahko pretesna obutev, poseben način hoje, trda koža na stopalih ali prekomerna teža. Kurje oko je lahko boleče ali ne.

  • Glivičen noht - lahko prizadene vaša stopala in tudi nohte. Glivice se lahko hitro razvijejo v naši obutvi, saj je tam toplo, vlažno in temno. Znotraj našega salona uporabljamo ustrezne pripomočke, s katerimi vam bomo odstranili glivice.

  • Diabetično stopalo - gre za prizadetost živčevja v nogah, zaradi zapletov s sladkorno boleznijo.

Smo strokovnjaki za medicinsko pedikuro v Velenju. Vaše težave vam bomo v Studiu Alisa pomagali odstraniti.

Nudimo vam tudi storitev estetske pedikure v Velenju, Savinjska

Ob prehodu na poletje postane priljubljena poletna obutev, pri kateri se pokažejo naša stopala in nohti. Vsak si želi, da lahko svetu pokaže urejene nohte.

Znotraj Studia Alisa vam bomo izvedli najboljšo estetsko pedikuro v Velenju, po kateri boste ponosno in brez sramu lahko pokazali vaša stopala in nohte.

Estetska pedikura ima vključeno tudi barvanje nohtov. Imamo široko izbiro permanentnih lakov in številne barve kombinacije, katere se bodo prilegale vsakemu stopalu in stilu.

Kot pika na i vam po končani pedikuri zmasiramo še stopala. Ni boljšega načina, kako razvajati vaša stopala in nohte.

V naši trgovini, ki se nahaja znotraj salona lahko kupite kreme za stopala, losione, kopeli in ostale izdelke, s katerimi lahko svoja stopala razvajate tudi doma.

Ustavite se v našem salonu, kjer vam bomo strokovno svetovali o estetski in medicinski pedikuri. Našim strankam vedno nudimo najboljšo storitev in se za vaše zadovoljstvo maksimalno potrudimo.

Naročite se na termin za estetsko in medicinsko pedikuro v Velenju, Savinjska, kjer se bodo vaša stopala oddahnila. Pošljite nam povpraševanje ali se naročite na naši spletni strani.