Nazaj na seznam zadetkov

Estrihi Savinjska, VESELINOV D.O.O.

Iščete podjetje za izvedbo estrihov? Na Savinjskem vam priporočamo VESELINOV gradbeno in trgovsko podjetje, d.o.o., ki opravi TOP storitev. Zaupa nam že celotna Savinjska, zaupajte nam še vi!

Estrih, katerega glavni namen je izravnava tal in ureditev prave podlage za raznorazne talne obloge pri nas naredimo iz zanesljivih materialov, ki jih poznamo in so se nam do sedaj dobro obrestovali ob uporabi. Ker poznamo več vrst erstrihov, naročnika vedno povprašamo kakšne želje ima, si ogledamo zgradbo in nato skupaj določimo način dela.

Pred samo izvedo določimo materiale, katera izolacija se bo položila in kako, debelino in natančno višino, nato se lotimo izdelave estriha.

Pokličite nas zdaj in prišli bomo na ogled ter podali TOP ponudbo.

Strojni ometi in tlaki Savinjska

Ko so strojni tlaki, estrihi položeni oziroma izdelani, je na vrsti sušenje. Pri nas na Savinjskem strankam vedno podamo navodila, kolikšen bo čas sušenja in kdaj se lahko nadaljuje s polaganjem talnih oblog. Seveda je pa veliko odvisno tudi od letnega časa, poleti bo narava pomagala in strojni tlaki, estrihi se bodo posušili hitreje kot v mokrih, hladnejših obdobjih.

Kot TOP strokovnjaki za polaganje estrihov na Savinjskem upoštevamo navodila proizvajalcev materialov in pripomočkov po katerih posegamo pri delu.

Pri izbiri izvajalca strojnih estrihov, ometov pa vemo, da pomemben del prispeva tudi cena. Na Savinjskem smo znani po tem, da uporabljamo raje malo dražje, a kvalitetne materiale, ki se obnesejo dobro na dolgi rok.

TOP estrihi Savinjska so le klic stran!