Nazaj na seznam zadetkov

Pri Eurostil si zagotovite dober čistilni servis

Čistilni servis Eurostil s Šentjurja celotni Savinjski regiji zagotavljamo dobro ponudbo storitev čiščenja.

6 razlogov, da nas izberete za svoj čistilni servis

  1. Zaposlujemo zaupanja vreden, zanesljiv in usposobljen kader.

  2. Več kot 20 let izkušenj.

  3. Prilagodljivi smo glede časa in lokacije obiskov.

  4. Delamo z najsodobnejšimi čistilnimi tehnologijami in izdelki, ki umazanijo učinkovito odpravljajo brez poškodovanja tudi novodobnih materialov.

  5. Konkurenčen cenik.

  6. Vse vrste čiščenja na enem mestu, tudi dela na višini (čiščenje steklenih fasad in podobno).

Bodisi potrebujete zgolj dnevno čiščenje pisarne, ko končate z delovnikom ali pa specialno čiščenje, morda steklene fasade ali drugih težko dostopnih in kompliciranih površin - zaupajte nam.

Kot dober čistilni servis veljamo med podjetji in fizičnimi osebami. Za prav vse je pri nas na voljo prilagodljiva ponudba. Verjemite, želite si jo zagotoviti tudi vi.

Pošljite povpraševanje, povprašajte po ugodni ceni, možnosti dolgoročnega sodelovanja ali enkratnega obiska na vašem objektu. Zagotovili vam bomo rešitev, ki vam bo prihranila čas in vas prepričala s kakovostjo.

Specializiran čistilni servis, ki na Savinjskem dobro poskrbi za brezhibno čistočo zunaj in znotraj

Za brezhibno čistočo znamo poskrbeti na najrazličnejših površinah, ne zgolj v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Prepustite nam lahko tudi skrb za čiščenje v industrijskih objektih, posebno specializirani pa smo še za čiščenje steklenih fasad v Šentjurju in vsej Savinjski, in drugih - večjih in manjših - steklenih površin.

Z ustrezno varnostno in delovno opremo, profesionalnimi čistilnimi sredstvi, orodji in pripomočki za doseganje težko dostopnih višin in površin, bomo poskrbeli, da bo tako notranjost kot tudi steklena zunanjost vašega objekta brezhibno čista. S čiščenjem steklenih fasad smo v Šentjurju in drugod na Savinjskem navdušili že mnoge stranke - naj navdušimo še vas!

Potrebujete tudi pranje perila? Čistilni servis Eurostil ima v Šentjurju vam zagotovimo tudi to!

Že 20 let v Šentjurju obratuje tudi naša pralnica perila, ki zna posebno dobro razbremeniti hotelirje, gostince in druga podjetja s Savinjske, katerih delavci nosijo uniforme, delovna oblačila.

Pri rednem pranju izdelkov ponujamo možnost dostave čistega perila na lokacijo in odvoz umazanega perila v pranje.