Nazaj na seznam zadetkov

EV polnilne postaje, sončne elektrarne, AD SOLAR d.o.o.

Se nagibate k trajnostnemu razvoju, okolju prijazni mobilnosti, varovanju okolja in zmanjševanju onasneževanja? Če je, smo podjetje AD SOLAR, sončne elektrarne, energijski zalogovniki, EV polnilne postaje in druge storitve, d.o.o. iz Šentilja v Slovenskih goricah, pravi naslov za vas.

Usmerjeni smo v trajnostno mobilnost v kombinaciji z zmanjševanjem onesnaževanja, kjer skušamo zadovoljiti potrebe po mobilnosti.

Tržišču ponujamo EV polnilne postaje. Delujemo v javnem in privatnem sektorju. Smo okolju prijazni, socialno pravični in spodbujamo razvoj gospodarstva.

Zavedamo se, da uporabniki stremijo k enostavni namestitvi in uporabi, lepemu videzu, poprodajni podpori in ugodnem ekonomskem vidiku na področju:

  • EV polnilnih postaj,

  • sončnih postaj,

  • sončnih elektrarn

Vse to vam zagotavljamo pri AD SOLAR d.o.o.

AD SOLAR d.o.o. za ekološko ozaveščene

Naše podjetje je član društva DEMS, kar smo si prislužili s predanostjo delovanja za manj emisij in s tem čistejše okolje, kjer so združeni lastniki električnih vozil.

  • Prilagodljivo

  • Ekološko

  • Inovativno

O vedno bolj zaskrbljujočem globalnem segrevanju in onesnaženosti našega planeta, se zavedamo pomena trajnostnega razvoja in naravi prijaznega delovanja, kar uspešno dokazujemo z našim obstojem in delovanjem, nudenjem EV polnilnih postaj za električna vozila.

Vedno bolj popularne pa so tudi sončne elektrarne. Slovenija ima dovolj sončnih dni, da lahko izkoristimo njegovo moč in pridobivanje električne energije. S Samooskrbo na nek način tudi doprinesemo k manjšemu uvozu električne energije iz tujine in s tem zmanjševanju naših in javnih stroškov.

Za več informacij o EV polnilnih postajah, sončnih postajah, sončnih elektrarnah in energijskih zalogovnikih ter ostalem kar nudimo, pokličite AD SOLAR d.o.o.