Nazaj na seznam zadetkov

Fasade, knauf suhomontažna dela, Bari Pulaj s.p.

Podjetje B&B Pulaj, zaključna gradbena dela, Bari Pulaj s.p. iz Ljubljane je dobra izbira, ko potrebujete strokovnjaka za:

  • Ugodne fasade

  • Polaganje knaufa

  • Suhomontažna dela

Čeprav se nahajamo v Ljubljani, pa veliko dela izvedemo tudi na Obali in drugje po dogovoru. Pokličite nas in z veseljem vam bomo prisluhnili, se dogovorili za sestanek, kjer si bomo podrobno ogledali načrte, objekt, vzeli mere, naredili izračun in podali korektno ponudbo.

Pri nas se trudimo dosledno upoštevati vaše želje ob tem pa slediti standardom, načrtom in danostim prostorov ali objektov.

Naš uspeh je sestavljen iz dobre ekipe, uporabe kakovostnih materialov, strokovnih pripomočkov in obilico izkušenj iz prakse.

Ko perfekcija sreča estetsko dovršenost

Pri izdelavi ugodne fasade, knaufa in suhomontažnih delih, ki jih izvajamo po Ljubljani, okolici in Obali, pa je poleg strokovnosti in kakovosti treba biti tudi zelo precizen.

Fasada je eno izmed suhomonažnih del, ki poleg funkcionalnosti zahteva tudi lep izgled. Dobro narejena fasada pomaga privarčevati pozimi pri ogrevanju in poleti pri hlajenju objekta. Povrhu vsega tega pa mora biti tudi privlačna za oko. In na to se pri nas vsekakor spoznamo.

Gradite na novo ali prenavljate? Odlično, naj vam pri tem pomagamo mi!

Gradnja je delo, ki je narejeno z mislijo na dolgoročno uporabo, to pa omogoča uporaba vzdržljivih materialov in pravi strokovnjaki.

Ni pomembno ali postavljate nov objekt ali ste se odločili za renovacijo, naj bo delo narejeno dobro in naj uporabniku omogoča udobje in funkcionalnost.

Pokličite nas že danes in se dogovorite za ugodne fasade, knauf in suhomontažna dela.