Nazaj na seznam zadetkov

Fasaderska in slikopleskarka dela Ljubljana okolica, EMIS, storitve in trgovina, d.o.o.

Potrebujete kakovostne fasaderske in slikopleskarske storitve v Ljubljani in okolici? Ste kupili novo hišo in bi želeli poskrbeti za dobro fasado, da e boste kasneje obžalovali enormnih toplotnih izgub? Podjetje EMIS je tu, da vam zagotovi strokovno izvedena dela, ki bodo vašemu domu ali poslovnemu prostoru vdihnila novo energijo.

Pri nas smo specializirani za fasaderska in slikopleskarska dela. Najdete nas v Ljubljani, storitve pa nudimo tudi po okolici.

Izberite nas za vaše fasaderske in slikopleskarske potrebe v Ljubljani in okolici. Naj to podpremo z našimi odlikami kot so znanje, izkušnje in zadovoljne stranke.

Fasada ne služi le dobremu izgledu in višji vrednosti nepremičnine. Dobro narejena fasada je zelo pomembna za ohranjanje toplote ali primerne hladne temperature v vročih dneh.

Ponujamo celoten nabor storitev, vključno s fasadnimi oblogami, izolacijo, slikopleskarskimi deli in zaključnimi fasaderskimi deli (brušenje, kitanje, malanje). Uredimo vse, kar potrebujete za celovito prenovo.

Ker je barvanje prostora, slikopleskarstvo in fasaderstvo, delo, ki je vidno in občudovano, smo pozorni na vsak detajl. Pomagamo z izbiro vzorcev, detajlov in barvnih kombinacij. Poiščite nas v Ljubljani, okolici.

Fasaderska in slikopleskarka dela Ljubljana okolica, za popolnost bivanja in udobja

Glede na obseg fasaderskih in slikopleskarskih del, smo prilagodljivi in se trudimo izpolniti pričakovanja naročnika. V Ljubljani okolici, bolj prilagodljivega podjetja ne boste našli.

S spoštovanjem dogovorov in učinkovitim delom bomo vaš projekt dokončali v najkrajšem možnem času, a kljub temu kakovostno.

Pred samim pričetkom dela se dobro organiziramo, načrtujemo in pripravimo, saj tako preostanek projekta uspešneje in hitreje zaključimo.

Radi se pohvalimo, da imamo razumne cene in veliko zadovoljnih strank bo temu tudi potrdilo. Bi se radi prepričali tudi sami? Kar pokličite nas.

Fasadna obnova in slikopleskarska dela so del obnov in izboljšanja izgleda vašega doma ali poslovnega objekta. Želite osvežiti obstoječo fasado, izolirati objekt ali preprosto spremeniti barvo notranjih prostorov?

Mi smo tu, da to uredimo.

Obrnite se na nas in nam zaupajte svoje fasaderske in slikopleskarske projekte v Ljubljani in okolici. Z veseljem vam bomo pomagali doseči želen videz in funkcionalnost objekta.