Nazaj na seznam zadetkov

Fasaderska in slikopleskarska dela Dolenjska

Potrebujete mojstra za fasaderska in slikopleskarska dela? Jih iščete v širši okolici Dolenjske? Potem se obrnite na podjetje DENIG DENI GUCULOVIĆ S.P.. Zakaj? Ker je uvrščen med top ponudnika zaključnih gradbenih del.

Fasaderska in slikopleskarska dela izvajamo tako stanovanjskih kot v poslovnih objektih, na voljo pa smo vam tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah. Pred opravljanjem del najprej zaščitimo okolico in vse elemente (police, vrata stikala...), po opravljenih delih pa za seboj pospravimo.

Vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam naših strank, saj se individualno posvetimo vsakemu. Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, ker vemo, da se bodo tako vedno rade vračale k nam. Za fasaderska in slikopleskarska dela smo znani kot resen in zaupanja vreden partner.

Za fasaderska in slikopleskarska dela smo vam na Dolenjskem na voljo kadarkoli

Podjetje DENIG DENI GUCULOVIĆ S.P. vam ne nudi le fasaderskih in slikopleskarskih del, smo prava izbira tudi, ko potrebujete strokovnjaka za knauf in suhomontažna dela.

Naše delo vedno opravila naša natančna, zanesljiva, odgovorna, fleksibilna in strokovno usposobljena ekipa, ki svoje delo jemlje resno in zavzeto.

Zagotavljamo vam visok nivo opravljenih storitev in žepu prijazne cene.

Pri opravljanju naših storitev uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, pripomočke in pravilna orodja, podkovani pa smo tudi z mnogimi pridobljenimi znanji in izkušnjami, zato nam lahko popolnoma zaupate. Vedno pa smo pozorni tudi na varnost pri delu.

Postanite del naših zadovoljnih strank in nas za fasaderska in slikopleskarska dela kjerkoli po širši okolici dolenjske regije kontaktirajte in ne bo vam žal. Veselimo se sodelovanja z vami!