Nazaj na seznam zadetkov

Fasaderstvo, strojni ometi Pomurska, Denis Madjar s.p.

Strojni ometi in fasaderska dela Madjar, Denis Madjar s.p. iz Rogašovcev, je dober naslov, če potrebujete mojstra za strojne omete in izvedbo fasade na Pomurska.

Fasaderstvo in strojni ometi na področju Pomurja sta področji, na katerih vam zagotavljamo kvalitetno in natančno storitev. Imamo:

  • dolgoletne izkušnje,

  • ogromno število izvedenih fasad

  • ter tudi dobrih referenc naših strank.

Pred pričetkom del vam svetujemo, si ogledamo sam objekt, naredimo okviren načrt dela, razrešimo vse dileme in vprašanja, ki se vam morebiti porajajo ter vaš objekt oz. okna, vrata, ograje in terase primerno zaščitimo.

Ste razmišljali o klasiki, ali bi želeli kaj inovativnega?

Vi izberite, izvedbo fasade in strojnih ometov pa nam prepustite.

Dobra priprava je polovica dela opravljenega, kot radi pri nas rečemo.

Fasaderstvo in strojni ometi ustvarijo izgled vašega doma, poslovnega objekta

Na Pomurskem je največje število naših zadovoljnih strank in izvedenih fasad, ki dokazujejo kvaliteto naše izvedbe. Ko zaključimo z našimi deli, bo vaš dom primerno izoliran, s čimer bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, dosegel pa bo tudi čudovit vizualni efekt.

A ne samo to, uporaba kvalitetnih materialov in izbira dobrega mojstra za strojne omete ali izdelavo fasado, je pomembnega pomena tudi na dolgi rok, saj izolira objekt in s tem privarčujete z energijo poleti (hlajenje) in pozimi (gretje), za kar vam bo denarnica hvaležna.

Estetsko bo zunanji videz zaznamovala izbira barve in strukture izbranega zaključnega sloja fasade. Pri tem vam strokovno svetujemo, da dosežemo rezultat, ki ga želite.

  • Zaupajte nam predloge

  • Pokažite primere, ki so vam všeč

  • Ali pa vse prepustite nam

Pokličite nas in za vas izvedemo TOP fasaderstvo in strojne omete na Pomurskem - Strojni ometi in fasaderska dela Madjar, Denis Madjar s.p..