Nazaj na seznam zadetkov

Fasaderstvo Osrednjeslovenska, Kova d.o.o.

Ko je vaš gradbeni projekt v tretji podaljšani fazi, je čas za izdelavo fasade. Prav tako boste fasaderstvo potrebovali tudi, če obnavljate starejšo stavbo in jo želite narediti bolj energetsko učinkovito ter seveda na pogled privlačnejšo.

Če ste se torej lotili iskanja fasaderstva in najboljšo ponudbo iščete v Osrednji Sloveniji, ne spreglejte podjetja Kova, oblaganje tal in sten d.o.o.

Podjetje smo v Kamniku ustanovili že leta 1992, uspešno poslujemo vse do danes. Tekom delovanja nenehno nadgrajujemo svoje fasadersko znanje in izkušnje. Zavedamo se namreč razvoja:

  • novih materialov,

  • novih tehnik

  • in tudi trendov, ki narekujejo zunanjo vizualnost objektov.

Seznanimo se prav z vsemi, da vam lahko pomagamo do za vas in vaš objekt najboljše rešitve. Strankam pred samo izvedbo svetujemo v skladu s strokovnim znanjem in dobro prakso.

Fasaderstvo Kova, Osrednja Slovenija smo prava izbira, da nam prepustite izvedbo fasade

Poznamo različne vrste fasad, ločimo jih po materialu, ki je uporabljen za zaključni sloj. Največkrat po Osrednji Sloveniji pa tudi kje drugje naše podjetje izvaja klasične ometane fasade, poznamo pa še:

  • lesene,

  • kamnite,

  • pločevinaste ...

Materiale oziroma fasadne sisteme katerih proizvajalcev uporabljamo, vam z veseljem predstavimo ob povpraševanju. Pojasnili vam bomo vse prednosti posamezne rešitve za vašo fasado, da se boste na koncu odločili prav.

Dobro se zavedamo, da kvaliteta ni vse in da mnogi pri izdelkih in storitvah gledajo tudi na ceno. Zato naše fasaderstvo iz Osrednje Slovenije ponuja sprejemljive cene, kar lahko naše stranke do sedaj tudi potrdijo.

Za dobro fasado vašega objekta pokličite fasaderstvo Kova d.o.o. iz Osrednje Slovenije.