Nazaj na seznam zadetkov

Fasaderstvo Štajerska, Bojana Smogavec, s.p.

Fasada je pomemben element vsake zgradbe. Ima vsaj dve pomembni nalogi, to sta, da poskrbi za lep videz objekta na zunaj in udobje od znotraj. Slednjega dosežemo s kvalitetno izolacijo fasade, ki je pomembna, če želimo, da je objekt energetsko čim bolj varčen.

Za izdelavo fasad, ki so tako kvalitetne kot na pogled privlačne, smo se specializirali tudi v štajerskem podjetju Bojana Smogavec s.p. Že vrsto let ponujamo izvedbo fasaderskih del po Štajerskem, po konkurenčnem ceniku in v najkrajšem možnem času.

Poskrbimo za fasade na novogradnjah kakor tudi za obnavljanje fasad na starejših objektih.

Poznamo oziroma delamo z različnimi fasadnimi sistemi, katerimi, preverite ob povpraševanju in z veseljem vam bomo svetovali najboljše rešitve.

Odločite se za našo ponudbo fasaderstva iz Štajerske, za izdelavo kvalitetne fasade

Vemo, da je izdelava ali obnove fasade lahko velik strošek za vas, a še večji je, če slabo izberete fasaderstvo, ki bo fasado izdelalo.

Neustrezni materiali, površna oziroma nepravilna vgradnja, kakor tudi nepremišljena izbira barve oziroma končnega izgleda fasade, pomeni, da boste v kratkem času spet iskali ponudbe, izvajalce, usklajevali delavce, kar seveda ni niti časovno in finančno najbolj ugodno.

Če pa izdelavo fasade prepustite podjetju, kot smo fasaderstvo Bojana Smogavec, s.p., bo ta narejena točno tako kot mora biti. Dolgo vam bo všeč, oziroma bo ustrezno dopolnjevala videz objekta in sovpadala z okolico, v katerem stoji, še dlje pa vam bo ponujala udobje in stroškovno učinkovitost objekta, saj bodo stroški ogrevanja ali hlajenja zaradi dobro narejen izolacije nižji.

Naša storitev fasaderstva vam bo opravila vsa potrebna dela

Če potrebujete izvedbo fasade na Štajerskem, ne odlašajte več s povpraševanjem. Oddajte ga preko kontaktnega obrazca ali nas pokličite direktno na telefonsko številko s svojimi vprašanji. Prisluhnili jim bomo, vam svetovali možne rešitve, se dogovorili za ogled objekta in pripravo informativne ponudbe.

Vedno se bomo potrudili, da dobite najboljšo možno ponudbo za fasaderstvo, vsaka pa je individualna, saj ceno fasade določajo:

  • izbira fasadnega sistema,

  • površine fasade,

  • debelina izolacija in vrsta materiala,

  • ostali individualni dogovori s stranko.

Ob kontaktu vam z veseljem pokažemo objekte s fasadami, ki smo jih izdelali v našem fasaderstvu. Vidite jih po vsej Štajerski, vse večkrat pa nas pokličejo stranke tudi kam drugam, saj se dober glas o naših izkušnjah in znanju s področja fasaderstva hitro širi in na to smo zelo ponosni.

Oddajte nam povpraševanje!