Nazaj na seznam zadetkov

OKREPČEVALNICA PIKA JETON ARIFI S.P.

logo
pestro dogajanje
Gregorčičeva ulica 1, 5270 Ajdovščina
Prikaži številko
Ponedeljek: 07:00 – 22:00 Torek: 07:00 – 22:00 Sreda: 07:00 – 22:00 Četrtek: 07:00 – 22:00 Petek: 07:00 – 00:00 Sobota: 07:00 – 00:00 Nedelja: 07:00 – 22:00

Fast food Ajdovščina, Okrepčevalnica Pika

Ste iz Ajdovščine ali okolice in razmišljate, kje bi si lahko kaj privoščili za pod zob? Vabimo vam v Okrepčevalnico Pika, ki jo najdete na Gregorčičevi ulici 1.

Pri nas boste našli širok izbor hrane, ki bo navdušil še tako izbirčnega posameznika, saj pri nas postrežemo le sveže pripravljen fast food.

Poskusite najboljši fast food v Ajdovščini

  • Kebab,

  • Jufka,

  • Tortilje,

  • Burgerji,

  • Hod dog,

  • Toast.

Izbira je pestra in predvsem okusna. V poletnih mesecih nudimo tudi bogato izbiro sveže pripravljenih solat. Po mnenju mnogih smo daleč naokoli najboljša okrepčevalnica v Ajdovščini s ponudbo fast fooda. Obiščite nas tudi vi in dovolite, da vas navdušimo.

Hitra hrana, ki navdušuje Ajdovščino

Ob dobri hitri hrani pa prija tudi, kaj dobrega spiti. Za vas imamo na izbiro alkoholne in brezalkoholne pijače, tujih in tudi domačih ponudnikov.

Bi si želeli ogledali TV prenos športne prireditve v družbi prijateljev a ne veste kje? Našim gostom v toplejših mesecih omogočamo na zunanjih površinah tudi to.

Fast food, pivce za živce in naj se tekma prične!

Fast food sicer velja za nezdravo hrano, a verjemite nam, da s pravimi sestavinami to ne drži vedno. Sestavine, ki jih pri nas v Ajdovščini uporabljamo so garantirano dobre in znanih proizvajalcev. Tako vedno vemo, kaj damo v svoje jedi, prepričajte se tudi vi!

Za vas smo odprti vse dni v tednu. Potešimo tako večjo kot malo lakoto.

Fast food Ajdovščina - Okrepčevalnica PIKA.