Nazaj na seznam zadetkov

Finančno svetovanje za fizične in pravne osebe

Niste prepričani, če potrebujete finančno svetovanje za fizične ali pravne osebe? Potem se vprašajte, če želite povečevati svojo neto vrednost premoženja. Se želite zaščititi pred tveganji, pred izpadom dohodka? V podjetju FINANČNI NAČRTI, ALJOŠA ZELNIK S.P. vam pomagamo!

Pri finančnem svetovanju za pravne osebe vam pomagamo skovati strategijo, ki preverjeno deluje na določenem trgu. Svetujemo vam, kateri trg izbrati, kateri produkt izbrati, kdaj izstopiti...

V sklopu finančnega svetovanja za fizične in pravne osebe vam svetujemo pri sledečih konceptih:

  • izdelava osebne bilance,

  • pregled zavarovanj,

  • izdelava načrta investiranja,

  • izdelava osebnega finančnega načrta,

  • izdelava pokojninskega načrta...

Zaupajte strokovnjakom, ki bodo iskali najbolj optimalne rešitve za vas. Delujemo skladno z vsemi zakoni in predpisi, odlikuje pa nas ciljna usmerjenost in predanost delu.

Izberite nas za finančno svetovanje za fizične in pravne osebe, saj smo med top ponudniki

Pri finančnem svetovanju za fizične in pravne osebe govorimo o celotnem premoženju vsakega posebej. To pa povežemo z vašimi cilji, željami, idejami ter potrebami. Pri postavitvi ciljev vam pomagamo, da so ti finančno varni in neodvisni.

Zakaj se sploh odločiti za finančno svetovanje? Velika večina si želi višjega življenjskega standarda, ugleda v družbi, osebnega uspeha... Vse to pa lahko lažje dosežemo, če imamo višji dobiček. Pravi odgovor se skriva pri vsakemu posamezniku posebej, saj je odvisen od trenutne življenjske situacije. Mi vam pomagamo najti ta odgovor.

FINANČNI NAČRTI, ALJOŠA ZELNIK S.P. je pravilna izbira, ko potrebujete finančno svetovanje tako fizične kot pravne osebe. Analizirali bomo vaše finančne navade in ravnanje z denarjem. Skupaj bomo pospešili vaš finančni proces, zato ne odlašajte več!