Nazaj na seznam zadetkov

Zasebno fizično varovanje oseb in objektov

Vprašanje varnosti oseb in premoženja v različnih oblikah je vedno aktualno vprašanje, ki ga že leta pomagamo reševati v podjetju Invarst d.o.o.

Med dejavnosti, ki jih opravljamo, smo dodali fizično oziroma osebno varovanje, ki ga nudimo tako pravnim kot fizičnim osebam.

Naši varnostniki delajo skladno z Zakonom o zasebnem varovanju, so uniformirani, urejeni in po potrebi, glede na stopnjo ogroženosti, tudi oboroženi. Receptorji, ki so prav tako na voljo v sklopu ponudbe za fizično varovanje, govorijo vsaj en tuj jezik in lahko opravljajo tudi delo telefonista.

Katere storitve fizičnega varovanja vam zagotovimo:

  • varovanje finančnih ustanov

  • varovanje blaga v trgovinah

  • varovanje proizvodnih in skladiščnih objektov

  • varnostno-receptorska služba v poslovnih objektih

  • varovanje oseb

Fizično varovanje oseb ali objektov po vaši meri

Naša ponudba je široka in hkrati prilagodljiva. Za vsakega naročnika, pa naj gre za fizično osebo ali podjetje, ki se odloča za storitve fizičnega varovanja sebe oziroma svojega premoženja, najdemo primerno rešitev.

Naš cilj je, da uporabnikom storitev zagotovimo miren spanec ter občutek varnosti. Zato nenehno skrbimo, da je kader, ki opravlja naloge fizičnega oziroma osebnega varovanja, primerno usposobljen, nadgrajuje svoja znanja, kompetence, veščine.

Velikokrat smo že dokazali, da smo zaupanja vredno podjetje, ko pride do fizičnega varovanja, z veseljem pa bost sodelovali z nami tudi, ker smo za storitve na najvišjem možnem nivoju tudi cenovno dostopni.

Pridobite individualno ponudbo, vprašajte nas, kar vas zanima glede fizičnega varovanja, da vam ponudimo storitev osebnega varovanja, kakršno dejansko potrebujete in ki bo najbolj učinkovita.