Nazaj na seznam zadetkov

Fotografiranje za dokumente Ljubljana, FOTO CERKVENIK, VIDA CERKVENIK s.p.

Potrebujete kvalitetno fotografiranje za osebne dokumente v Ljubljani? V morju fotografov ne najdete takšnega, ki bi vas prepričal? Potem izberite top ponudnika FOTO CERKVENIK, VIDA CERKVENIK s.p., ki se nahaja na naslovu Dunajska cesta 129 v Ljubljani, v Bežigradu.

Imamo veliko izkušenj s fotografiranjem za dokumente v Ljubljani. Izdelujemo fotografije velikosti 10 x 15, 13 x 18, 15 x 21, 20 x 30. Izvajamo fotografiranje za:

  • osebno izkaznico,

  • potni list,

  • vozniško dovoljenje.

Slike lahko pošljemo direktno na upravno enoto.

Poleg fotografiranja za dokumente vam v našem studiju v Ljubljani nudimo tudi video snemanje, digitalno fotografijo in izdelavo vseh vrst digitalnih fotografij. Vse fotografije so visoke kakovosti, na voljo pa so po top ponudbi z možnostjo popusta, ki je časovno omejen, zato ne odlašajte.

Odločite se za fotografiranje za osebne dokumente v Ljubljani, pri FOTO CERKVENIK, VIDA CERKVENIK s.p.

FOTO CERKVENIK, VIDA CERKVENIK s.p. smo prava izbira za fotografiranje za dokumente v Ljubljani. Naš odnos je spoštljiv, profesionalen in korekten.

Fotografiramo s pomočjo sodobne in moderne opreme v našem studiju. Osebje pa je strokovno usposobljeno in vam bo svetovalo, da boste na slikah izgledali kar najbolj prijetno.

Nudimo vam celovite storitve, med katere štejemo razvijanje barvnih negativ filmov, izdelavo fotografij, presnemanje na DVD, reproduciramo stare fotografije, izdelamo puzzle iz vaše fotografije v velikosti 20 x 30 cm ali 30 x 45cm, izdelamo poštno znamko - Pošta Slovenija, snemanje negativ posnetkov na CD ali DVD...

Vabimo vas, da si celotno ponudbo ogledate na naši spletni strani. Stopite v stik z nami, če potrebujete vrhunske storitve fotografiranja za osebne dokumente v Ljubljani.

V veselje nam bo sodelovati z vami!