Nazaj na seznam zadetkov

Frizerski salon Brežice, Frizerstvo RENATA, Renata Hribar s.p.

Otroci, gospodje, dame, vabljeni v lepo opremljen frizerski salon - Frizerstvo RENATA, Renata Hribar s.p., ki se nahaja v Brežicah na Cesti prvih borcev 27 in kjer poskrbimo za pravo malo razvajanje vašega naglavnega okrasja.

Delavnik imamo po dogovoru, tako, da nas kar pokličite in si rezervirajte svoj termin. Ti so namreč zelo zaželeni, ker si tako lažje organiziramo delavnik.

Poleg urejenega frizerskega salona v Brežicah, pa vas pričakujejo naše spretne roke, ki komaj čakajo, da se vam lahko posvetijo in se prepustijo svetu idej, ki ga premoremo. Redno iz z veliko zanimanja spremljamo modne frizerske trende povsod po svetu ter se udeležujemo izobraževanj in delavnic na področju našega dela.

Da je vaša izkušnja in obisk pri nas popoln, pa poleg strokovnosti, prijaznosti poskrbi tudi prilagajanje vašim željam in podajanje koristnih nasvetov, kako negovati lasišče in lase.

Ko zasijete v vsej svoji lepoti

Frizerski salon Brežice, Frizerstvo RENATA, poskrbi za:

  • Umivanje in sušenje

  • Vse vrste striženja

  • Modne frizure ali dobro klasiko na katero prisegate

  • Balayage barvanje

  • Ravnanje, kodranje

Zaupajte nas in zelo se bomo potrudili opravičiti to.

Ste povabljeni na rojstni dan? Načrtujete poroko in bi želeli izbrati frizerja, ki bi vaš čaroben dan naredil prekrasen z dobro poročno frizuro?

Ali pa bi bili radi urejeni za vas, vsak dan? Si želite spremembe?

Vse to in še več obiščite Frizerski salon Brežice, Frizerstvo RENATA. Kjer se vam bomo pozorno posvetili.

Vabljeni.