Nazaj na seznam zadetkov

Dober in ugoden frizerski salon v Črenšovcih, ki ga ne boste želeli zamenjati

FRIZERSKEM SALONU KO TE ŠIŠA TINČA, TINA PLEJ S.P. na naslovu Ulica Prekmurske čete 29, Črenšovci ste dobrodošli od ponedeljka do sobote. 

Pri nas vas čaka pestra paleta frizerskih storitev. Frizure uredimo moškim, ženskam in otrokom. 

Poskrbimo za vsakršno željo glede frizure in to zelo ugodno in v najkrajšem možnem času. Zato boste vedno naleteli na nas, ko boste iskali dober in ugoden frizerski salon na območju Črenšovci. 

Naš frizerski salon poznajo Črenšovci in stranke iz širše okolice 

Ponosni smo, da se zadovoljne stranke od vsepovsod vračajo prav k nam in tudi v prihodnje se bomo trudili, da ostane tako. Zato zagotavljamo visok nivo kakovosti frizerskih storitev in ohranjamo dostopne cene. 

Stalno se izpopolnjujemo s področja frizerskih trendov, izdelkov, pripomočkov in jih vpeljujemo v svoje delo. Tako zmoremo poskrbeti za vse klasične želje glede striženja in barvanja pa tudi za modno striženje in oblikovanje frizur. 

Bogatijo nas frizerske izkušnje in znanje, predvsem pa nas za dober frizerski salon Črenšovci priporočajo, ker zagotavljamo individualno obravnavo strank in prijazen pristop k vsaki posameznikovi želji. 

Vsak obisk na našem frizerskem stolu boste zaključili navdušeni nad novo frizuro, zato z obiskom frizerskega salon v Črenšovcih ne odlašajte. 

Termin si zagotovite na: 070 350 277. 

Naročamo v delovnem času

pon: 12.00-20.00
tor: 8.00-15.00
sre: 12.00-20.00
čet: 8.00-15.00
pet: 12.00-20.00
sob: 8-30