Nazaj na seznam zadetkov

Pridite v naš frizerski salon v Petrovče ali Žalec in si po najboljši ceni zagotovite novo pričesko

Marija Kunstič s.p. vodimo frizerski salon na naslovu Petrovče 43, 3301 Petrovče in v novi poslovni enoti v Žalcu na Savinjski cesti 21.

Na obeh lokacijah vas vedno pričakamo z ugodno in kvalitetno ponudbo frizerskih storitev, ki si jih lahko zdaj zagotovite tudi do -10% ceneje. Hitro oddajte brezplačno povpraševanje!

Za popolne frizure poskrbimo pri celi družini. Nudimo moško, žensko in otroško striženje, seveda pridite k nam tudi na barvanje, fen frizuro, oblikovanje pričeske za posebno priložnost ali zgolj frizerski posvet. 

Na naš frizerski stol vas naročimo v najkrajšem možnem času. Ne odlašajte s klicem in si zagotovite svoj termin v frizerskem salonu, ki ga danes kot enega najboljših poznajo tako Petrovče kot Žalec.

Iščete dober in ugoden frizerski salon? Vabljeni v Petrovče ali Žalec!

V okolici Žalca nas stranke dobro poznajo, mnoge pa pridejo tudi od dlje, da se prepustijo našim izkušenim frizerskim rokam. 

Posvetimo se vam individualno in vam na podlagi frizerskega znanja svetujemo, kakšna pričeska, barva, oblika bi vam najbolj pristajala. Prisluhnemo in uresničimo vsako željo glede frizure. 

Delamo s profesionalnimi izdelki in frizerskimi pripomočki, na koncu pa poskrbimo, da niste zadovoljni samo s frizuro, pač pa tudi ceno. 

Vabljeni v naš frizerski salon v Petrovče in Žalec, da se prepričate sami v vse našteto. Preverite akcije in si zagotovite striženje, barvanje posebno ugodno, vedno pa najbolj kvalitetno.