Nazaj na seznam zadetkov

FRIZERSKI STUDIO HELENA, HELENA RAJH S.P.

Ljutomerska cesta 39, 2270 Ormož
Prikaži številko
Ponedeljek: Zaprto Torek: 8:00-14:00 Sreda: 10:00-18:00 Četrtek: 10:00-18:00 Petek: 10:00-18:00 Sobota: 7:00-12:00 Nedelja: Zaprto

Pred posebnim dogodkom obiščite frizerski salon in si privoščite profesionalno ličenje

Dobrodošli v Frizerskem studiu Helena v Ormožu, kjer lahko hkrati poskrbimo za vašo pričesko in ličenje pred valeto, maturantskim plesom, poroko ali kakšnim drugim dogodkom, na katerem želite biti urejeni in popolnoma zadovoljni s svojim videzom.

V frizerskem salonu ponujamo vse storitve, da zasijete, ne le ob posebnih priložnostih, pač pa tudi vsak dan.

Poskrbimo za:

  • Moško, žensko in otroško striženje

  • Profesionalno ličenje (dnevno ličenje, večerno ličenje, poročni make up ...)

  • Barvanje las

  • Prameni

  • Kodranje ali ravnanje

  • Fen frizure

  • Svečane frizure

V frizerskem salonu Helena v Ormožu nudimo hitro naročanje in ugodne cene za ličenje

Zagotavljamo hitro naročanje na termine pri frizerju, vsekakor pa vam pred posebnimi dogodki svetujemo, da nas pokličete čim prej oz, takoj, ko izveste datum dogodka, posebno, če boste naročili frizerske storitve in ličenje hkrati.

Zelo pomembno nam namreč je, da vam posvetimo dovolj časa, da imamo priložnost spoznati vas in vaše želje, saj je izbira frizure in make up-a odvisna od oblike vašega obraza, tipa las in tena kože, prav tako pa tudi od vašega stila in tipa dogodka (dnevni, večerni, poslovni, zasebni, gala, poroka ...).

Ker lahko pri nas v Ormožu opravite tako friziranje kot ličenje na enem mestu, pa to pomeni tudi prihranek časa in denarja.

Po priporočilih strank smo ugoden frizerski salon s top ponudbo za striženje, barvanje in tudi ličenje. Spoznajte nas in se prepričajte sami.