Nazaj na seznam zadetkov

Ilda Begić s.p.

Obala 120, 6320 Portorož - Portorose
Prikaži številko
Delovni čas: po dogovoru

Frizerstvo in urejanje brade Obala, Ilda Begić s.p.

FRIZERSKEM SALONU Ilda Begić s.p. na naslovu Obala 120 v Portorožu smo vam na voljo po predhodnem dogovoru. Pri nas vas čaka pestra paleta frizerskih storitev. Frizure uredimo moškim, ženskam in otrokom. Ukvarjamo se s frizerstvom in urejanjem brade.

Poskrbimo za vsakršno željo glede frizure in to zelo ugodno in v najkrajšem možnem času. Zato boste vedno naleteli na nas, ko boste iskali dobro in ugodno frizerstvo, ki se ukvarja tudi z urejanjem brade. Smo top ponudnik za območju Obale.

Storitve, ki vam jih nudimo v našem frizerstvu na Obali.

  • urejanje brade,

  • striženje las,

  • umivanje las,

  • fen frizure,

  • barvanje las,

  • kodranje in ravnanje las,

  • oblikovanje svečanih pričesk...

Naše frizerstvo in brivstvo za urejanje brade Ilda Begić s.p. poznajo stranke z Obale in širše okolice 

Ponosni smo, da se zadovoljne stranke od vsepovsod vračajo prav k nam in tudi v prihodnje se bomo trudili, da ostane tako. Zato zagotavljamo visok nivo kakovosti frizerskih storitev in ohranjamo dostopne cene frizerstva in urejanja brade. 

Stalno se izpopolnjujemo s področja frizerskih trendov, izdelkov, pripomočkov in jih vpeljujemo v svoje delo. Tako zmoremo poskrbeti za vse klasične želje glede striženja in barvanja pa tudi za modno striženje in oblikovanje frizur. 

Bogatijo nas frizerske izkušnje in znanje, predvsem pa nas za frizerstvo in urejanje brade priporočajo, ker zagotavljamo individualno obravnavo strank in prijazen pristop k vsaki posameznikovi želji. 

Vsak obisk na našem frizerskem stolu boste zaključili navdušeni nad novo frizuro, zato z obiskom frizerstva za urejanje brade na Obali ne odlašajte. 

Kontaktirajte nas in si zagotovite termin.