Nazaj na seznam zadetkov

Gasilsko društvo Slovenj Gradec, Koroška

Prostovoljno gasilsko društvo Slovenj Gradec že vse od leta 1872 skrbi za požarno varnost in nudi pomoč v različnih situacijah.

Naš cilj je, da prebivalcem Slovenj Gradca in Koroške zagotovimo pomoč, kadar nas najbolj potrebujemo. V našem voznem parku imamo na voljo popolno opremljena vozila, ki vam omogočajo hitro in takojšnjo intervencijo.

V gasilskem društvu Slovenj Gradec smo vedno pripravljeni na intervencijo in pomoč

Gasilci že vrsto let skrbimo za zaščito prebivalcev in premoženja, kadar se zgodijo nesreče, požari ali naravne katastrofe.

Našim sokrajanom smo na voljo tudi za druge usluge:

  • polnjenje gasilnih aparatov,

  • prevoz vode,

  • polnjenje tlačnih posod,

  • urejanje okolice ...

Pridružite se našemu gasilskemu društvu iz Slovenj Gradca na Koroškem

V svoje vrste redno vabimo nove člane, tako najmlajše kot starejše, ki v sebi čutijo klic in pripravljenost za pomoč. Za usposabljanje in nadgrajevanje sposobnosti naše ekipe redno skrbimo z raznimi treningi in usposabljanji. Na ta način smo vedno pripravljeni na vse.

Spodbujamo naslednje generacije mladih gasilcev s pomočjo naše mladine, ki se udeležuje raznih gasilskih tekmovanj in pridno pridobiva nova znanja.

Bi se nam radi pridružili gasilskemu društvu Slovenj Gradec?

Oddajte nam povpraševanje in se včlanite v naše vrste.

Kot gasilci smo vam vedno pripravljeni pomagati, saj je to naše poslanstvo. Naš cilj je, da kot gasilsko društvo nudimo najboljšo možno pomoč prebivalcem Slovenj Gradca in Koroške.

Kadar potrebujete nujno pomoč, pokličite številko 112. Za ostale primere in usluge smo vam na voljo preko naših kontaktnih informacijah, ki so navedene zgoraj.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne in Facebook strani.