Nazaj na seznam zadetkov

Gledališki tečaj za otroke, DRUŠTVO GLASBA - DRAMA

Se nahajate na območju Gorenjske, Škofje Loke in ste kulturni navdušenec? Se morda šele podajate v svet kulture in to želite storiti v prijetni družbi in pod okriljem prijetnih, zagretih enako mislečih? 

Ste že spet cel dan preživeli sede, zaprti v pisarni? Vam primanjkuje svežih idej, dogajanja? Kaj pa kulture? Pridružite se DRUŠTVU GLASBA - DRAMA.

Poskrbite za svoje duševno zdravje z redno mero kulture. 

Nudimo vam akcijo na vpis v gledališki tečaj za otroke:

  • Pevski nastopi

  • Gledališki nastopi

DRUŠTVO GLASBA - DRAMA deluje z namenom, ohranjati kulturno dejavnosti v lokalnem okolju in jo približati čim več zainteresiranim. Skrbimo za pestro dogajanje z različnimi nastopi.

Vas zanima več o nas? Pokličite nas že danes. Prijazno vam bomo vse razložili, pojasnili, posredovali potrebne informacije in vas povabili k vpisu. Pri nas se za vsakogar mesto najde.

Gledališki tečaj za otroke - DRUŠTVO GLASBA - DRAMA

Imate otroka, ki bi želel razvijati svoj talent na odru? Ga ni strah nastopanja in uživa v kulturnih dejavnostih? Po tem smo mi vsekakor pravi za njega.

S pomočjo izkušenih mentorjev razvijamo kulturni duh. Z otroki pripravljamo pevske nastope ali gledališke predstave. Vadimo, prisluhnemo dobrim idejam, ustvarjamo, se zabavamo in skupaj nabiramo nove izkušnje.

A DRUŠTVO GLASBA - DRAMA ni namenjeno le prikazovanju kulturne vsebine. Če se pridružite nam:

  • spoznate tudi nove ljudi,

  • stkete poznanstva, prijateljstva,

  • pridobite ali poglobite veščine nastopanja pred publiko

  • in mnogo več.

Vpišite svojega otroka v gledališki tečaj za otroke. Naj kvalitetno izkoristi svoj prosti čas v dobri družbi, stran od ekranov.

Vabljeni!