Nazaj na seznam zadetkov

Goveđi suhomesnati proizvodi

Na farmi Hornberg proizvodimo prvoklasne goveđe suhomesnate proizvode koji će oduševiti svakog gurmana.

Naš ranč je dobio ime po malom kočevskom selu Rogati Hrib (Hornberg), koje je do početka Drugog svjetskog rata ležalo u maloj kraškoj dolini. Farma se prostire na više od 110 hektara zemlje, a glavna djelatnost je uzgoj škotskog visinskog goveda, prodaja svježeg goveđeg mesa i proizvodnja goveđih suhomesnatih proizvoda.

Goveđi suhomesnati proizvodi proizvodi se proizvode od visokokvalitetnog mesa škotskog visinskog goveda koje tijekom cijele godine slobodno pase na širokim livadama i u zaklonu lokalnih kočevskih šuma. Stoci je zajamčen zdrav i slobodan život, priroda im nudi obilje prostora za kretanje, trčanje i šetnju. Ne miješamo se u život stoke, stoga životinje žive prirodan život, što osigurava izvrstan okus i teksturu goveđeg mesa, kojeg koristimo za preradu i izradu goveđih suhomesnatih proizvoda.

Meso škotskog visinskog goveda smatra se pravim specijalitetom u svijetu kulinarstva. Ima vrlo specifičan okus, nizak udio kolesterola i masti, a istovremeno visok udio proteina i željeza.

Uz svježe meso, najpopularniji goveđi proizvodi u prodaji su goveđi suhomesnati proizvodi koje na našoj farmi proizvode vješte i iskusne ruke. U našoj ponudi pronaći ćete:

  • goveđu salamu,

  • goveđe kobasice,

  • goveđa rebra,

  • goveđu bržolu (meso rebara).

Našoj ponudi goveđih suhomesnatih proizvoda i svježeg goveđeg mesa dodajemo mogućnost posjeta farmi Hornberg, gdje posjetitelji mogu upoznati škotsko visinsko govedo i vidjeti životinje u slobodnom uzgoju. Nudimo i stručne savjete o stočarstvu i preradi goveđeg mesa.

Ukoliko i sami želite probati ili kupiti goveđe suhomesnate proizvode vrhunske kvalitete, nazovite nas ili nam pišite, a bit će nam drago da nas posjetite na našoj farmi Hornberg. Dobrodošli!