Nazaj na seznam zadetkov

Gozdarska dela, ALEŠ PREGELJ S.P.

Iščete usposobljenega mojstra, ki se ukvarja z gozdarsko dejavnostjo? ALEŠ PREGELJ S.P. je strokovnjak za gozdarska dela. Naš primarni cilj je pridobivanje lesa. Pri pridobivanju lesa gre za neprekinjen proces, ki je v povezavi tudi z nego gozda. Delujemo v okolici Ajdovščine in ostale goriške regije, a smo po dogovoru na voljo tudi drugod.

Pod gozdarska dela, ki jih opravljamo, štejemo sečnjo in spravilo lesa, opravljamo pa tudi storitve z gradbeno mehanizacijo. Sečja lesa je prva faza pridobivanja lesa, v kateri drevesa posekamo. Pri spravilu lesa posekan les premaknemo od panja do začasnega skladišča na gozdni cesti. Les je potrebno nato odpeljati.

Pri gozdarskih delih smo previdni, delo pa opravljamo kvalitetno, učinkovito, natančno, dosledno, varno in skladno s predpisi o varstvu pri delu. Smo zanesljivi, odgovorni in strokovno usposobljeni. Dela opravljamo z mehanizacijo in opremo, ki je preverjene kvalitete in redno vzdrževana.

Storitve z gradbeno mehanizacijo, ALEŠ PREGELJ S.P.

ALEŠ PREGELJ S.P. je specializirano tudi za storitve z gradbeno mehanizacijo Sem spadajo predvsem manjši izkopi in zemeljska dela. Izvajajmo jih v skladu z vašimi željami, zahtevami in potrebami. Ker se vam individualno posvetimo, vam lahko tudi svetujemo.

Naročniki, ki so se za nas že odločili, radi pohvalijo našo hitro odzivnost, visok nivo kvalitete izvedenih del, prijazen cenik in spoštljiv odnos. Držimo se rokov in upoštevamo vse dogovore z vami. Pri storitvah z gradbeno mehanizacijo upoštevamo vse standarde in predpise.

Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili in vam pripravili top ponudbo za gozdarska dela in storitve z gradbeno mehanizacijo. Z veseljem bomo sodelovali z vami, zato ne odlašajte in prepustite zahtevna dela ekipi, ki je strokovno izurjena.