Nazaj na seznam zadetkov

Gozdarska dela, ALEŠ PREGELJ S.P.

Iščete usposobljenega mojstra, ki se ukvarja z gozdarsko dejavnostjo? ALEŠ PREGELJ S.P. je strokovnjak za gozdarska dela. Naš primarni cilj je pridobivanje lesa. Pri pridobivanju lesa gre za neprekinjen proces, ki je v povezavi tudi z nego gozda. Delujemo v okolici Ajdovščine, Nove Gorice in ostale goriške regije, a smo po dogovoru na voljo tudi drugod.

Pod gozdarska dela, ki jih opravljamo, štejemo sečnjo in spravilo lesa, opravljamo pa tudi storitve z gradbeno mehanizacijo. Sečnja lesa je prva faza pridobivanja lesa, v kateri drevesa posekamo. Pri spravilu lesa posekan les premaknemo od panja do začasnega skladišča na gozdni cesti. Les je potrebno nato odpeljati.

Pri gozdarskih delih, sečnji in spravilu lesa smo previdni, delo pa opravljamo kvalitetno, učinkovito, natančno, dosledno, varno in skladno s predpisi o varstvu pri delu. Smo zanesljivi, odgovorni in strokovno usposobljeni. Dela opravljamo z mehanizacijo in opremo, ki je preverjene kvalitete in redno vzdrževana.

Sečnja in spravilo lesa Nova Gorica, Ajdovščina, Goriška

Kot omenjeno, je naše primarno delo sečnja in spravilo lesa, svoje storitve pa izvajamo na območju Nove Gorice, Ajdovščine in drugod na Goriškem. Vedno se ustrezno prilagodimo stranki in poskrbimo, da so vsa dela izpeljana v skladu z veljavnimi smernicami in predpisi glede gozdarskih storitev.

Naročniki, ki so se za nas že odločili, radi pohvalijo našo hitro odzivnost, visok nivo kvalitete izvedenih del, prijazen cenik in spoštljiv odnos. Držimo se rokov in upoštevamo vse dogovore z vami. Pri sečnji in spravilu lesa v Novi Gorici in Ajdovščini ter drugod upoštevamo vse standarde in zagotavljamo okolju in strankam prijazno izvedbo.

Spremljamo dogajanje in spremembe na trgu gozdarskih storitev, da lahko posodabljamo svoje storitve in nudimo svojim strankam najboljše rešitve po ugodnih cenah.

Naši strokovnjaki se vam bodo posvetili in vam pripravili top ponudbo za gozdarska dela, naj bo to sečnja ali spravilo lesa. Z veseljem bomo sodelovali z vami, zato ne odlašajte in prepustite zahtevna dela na območju Goriške ekipi, ki je strokovno izurjena.