Nazaj na seznam zadetkov

GOZDARSKA ZADRUGA ORMOŽ, z.b.o., Štajerska

Glavni namen ustanovitve GOZDARSKE ZADRUGE ORMOŽ, z.b.o. je bila potreba po povezovanju izvajalcev gozdarskih storitev kot so sečnja, odkup in prodaja lesa ali prevoz lesa, z lastniki gozdov, ki te storitve potrebujejo. Poseben poudarek dajemo na izobraževanje naših članov o varstvu pri delu.

V GOZDARSKO ZADRUGO ORMOŽ, z.b.o. so vabljeni, da se včlanijo vsi, ki gospodarijo z gozdovi in ponujajo ali potrebujejo omenjene usluge. Članom nudimo tudi računovodsko in administrativno pomoč. Strmimo k zagotavljanju trajnostnega in sonaravnega bivanja človeka v okolju.

Izvajalci, ki opravljajo gozdarske storitve na območju Štajerske, delo opravijo učinkovito, dosledno in varno ter v najkrajšem možnem času. Ker se nahajajo v bližini gozda, v katerem se izvajajo dela, se lahko prilagajajo vremenskim razmeram.

Kontaktirajte top ponudnika - GOZDARSKO ZADRUGO ORMOŽ, z.b.o. s Štajerske

Glavne storitve GOZDARSKE ZADRUGE ORMOŽ, z.b.o. so:

Odkup gozdnih lesnih sortimentov, posek in spravilo lesa, prodaja oblega lesa in drv, kamionski in traktorski prevozi lesa, negovalna dela v gozdovih, gradnja gozdnih vlak in cest, obrezovanje dreves iz dvigala in zahtevna podiranja dreves, zastopanje lastnikov gozdov, dolgoročno upravljanje z gozdovi fizičnih in pravnih oseb, organizacija izobraževanja s področja gozdarstva in varstva pri delu v gozdu.

Smo profesionalno in strokovno usposobljeni za upravljanje z gozdovi, za prevoze lesa, za sečnjo, spravilo, odkup in prodajo lesa, gojimo gozdove in gradimo gozdne prometnice.

Vabimo vas, da nas kontaktirate, v kolikor imate vprašanja in želite dodatne informacije o GOZDARSKI ZADRUGI ORMOŽ, z.b.o. Z veseljem se vam bomo popolnoma posvetili in vam posredovali informacije o včlanitvi, v kolikor se boste za to odločili.