Nazaj na seznam zadetkov

Gradbena dela Posavje, Ameršek Tadej s.p.

Prava ponudba strojnih in gradbenih del, ki jih zahteva vaša okolica ali objekt, bodisi stanovanje, hiša ali poslovni prostor, vas čaka pri Strojne usluge, storitve v gradbeništvu, Ameršek Tadej s.p. iz Leskovca pri Krškem, Posavje.

 • Strojne usluge,

 • storitve v gradbeništvu, (izkopi, priprava terena za temeljno ploščo ...),

 • komunalne ureditve,

 • urejanje okolice.

Smo izkušen in preizkušen izvajalec. Sodelujemo z naročniki, ki si želijo ugodna, a kvalitetna in hitra gradbena dela. Potrudimo se, da s svojim znanjem in izkušnjami najdemo optimalne rešitve, ki so:

 1. časovno optimalne,

 2. stroškovno optimalne,

 3. na pogled privlačne,

 4. kakovostno izvedene

 5. in posledično dolgotrajne.

Ugodno adaptiramo objekte po Posavju in poskrbimo, da so prenove TOP

Kot top ponudnik smo uveljavljeni pri mnogih strankah, ki so nam svoje želje glede gradbenih del v Posavju že zaupale in na koncu dobili popolno rešitev zase. Naša največja prednost je posluh za naše naročnike.

Vsak projekt je individualno prilagojen. Pogovorimo se o vaši estetiki, razpoložljivih finančnih sredstvih in upoštevamo čas, ki ga imamo na voljo, da se izkopi, komunalne ureditve, urejanje okolice in druga gradbena dela kvalitetno opravijo. Svetujmo vam pri:

 • izbiri materialov,

 • izvedbi in poteku del, ob tem pa se trudimo, da se v največji možni meri približamo vašim željam.

Zagotovo bomo dosegli in presegli pričakovanja. Za gradbena dela v Posavju pokličite nas in ne le, da vam bomo na voljo najhitreje in za dostopno ceno. Predvsem bomo dela opravili tako, da bo celoten postopek prenove za vas potekal brez stresa, popolnoma gladko.

Kontaktirajte nas že danes za TOP ponudbo gradbenih del v Posavju!