Nazaj na seznam zadetkov

GRADBENIŠTVO GOTOVNIK, gradbene in prevozne storitve, d.o.o.

Pameče 229, 2380 Slovenj Gradec
Prikaži številko
po dogovoru

Gradbena mehanizacija in nizke gradnje Koroška, GRADBENIŠTVO GOTOVNIK d.o.o.

Gradbena mehanizacija Koroška

Na GRADBENIŠTVO GOTOVNIK d.o.o. se obrnite, ko potrebujete kvalitetno gradbeno mehanizacijo kjerkoli v širši okoli koroške regije. Zagotavljamo vam hitro odzivnost in dostopnost. Lahko nam zaupate, saj se na trgu nahajamo že kar nekaj časa in nas odlikujejo številne izkušnje, znanja, reference in zadovoljne stranke.

V našem podjetju s Koroške uporabljamo gradbeno mehanizacijo, ki je preverjene kakovosti, tehnično pregledana, vzdržljiva, varna, moderna, varčna, ima dolgo življenjsko dobo in je razvita s sodobno tehnologijo. Je praktična za vzdrževanje in upravljanje.

Naša prioriteta je vaše zadovoljstvo, zato se vedno trudimo ugoditi vsem vašim željam, potrebam in zahtevam. Za vsakega naročnika si vzamemo čas in vam strokovno svetujemo. Smo profesionalni, naš odnos pa je korekten.

Nizke gradnje Koroška, GRADBENIŠTVO GOTOVNIK d.o.o.

Gradbeno podjetje GRADBENIŠTVO GOTOVNIK d.o.o. je posebej specializirano za nizke gradnje, kot so:

  • urejanje dvorišč in

  • izgradnja dovozne ceste.

Uredimo tudi parkirna mesta, komunalno infrastrukturo, vodovodni priključek, škarpe, drenaže, izvajamo vsa dela kot so izvedbe priključkov plinovoda, električnih vodov, urejanje vodotokov, okolja objektov, izvedba asfaltiranj...

Nizke gradnje uredimo kvalitetno, učinkovito in v kratkem časovnem roku. To dosežemo zahvaljujoč naši gradbeni skupini in primerni gradbeni opremi. Posvetimo se tako malim kot velikim projektom.

Stopite v stik z nami in nas kontaktirajte, če iščete top ponudbo za dela z gradbeno mehanizacijo in izvedbo nizkih gradenj kjerkoli na Koroškem z okolico.

Pričakujemo vaša povpraševanja. Vi pa pričakujte našo TOP ponudbo.