Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni inženiring in gradbeni projekti

Naše gradbeno podjetje odlikujejo visoka kakovost učinkovitost, doslednost in kratki izvedbeni roki. Smo poslovno stabilni in zanesljivi. SGP GRADITELJ d.d. izvaja gradbeni inženiring in ostale gradbene projekte. Z gradbeništvom se ukvarjamo že več kot 50 let.

Uporabljamo mehanizacijo, naprave in opremo, ki je visokokakovostna in specializirana. Uporabljamo sodobne gradbene tehnologije in vlagamo v razvoj kadra. Prilagajamo se zahtevam trga in uspešno sodelujemo s številnimi priznanimi in preizkušenimi izvajalci obrtniških in inštalacijskih del.

Odločite se za naše podjetje, ko iščete kako od naštetih storitev ali gradbenih projektov:

  • gradbeni inženiring

  • gradnja stanovanj in poslovno stanovanjskih objektov,

  • prodaja stanovanj in lastnih nepremičnin,

  • gradnja objektov za naročnike,

  • projektiranje,

  • sanacije in adaptacije,

  • ekološka gradnja.

Kvaliteten in ugoden gradbeni inženiring in nepremičninski projekti

V sklopu gradbenega inženiringa v lastni režiji lahko izpeljemo celotno gradnjo od projektiranja do izgradnje na ključ in trženja.

SGP GRADITELJ d.d. izvajamo gradbene projekte po naročilu: od stanovanjskih hiš in blokov do poslovnih zgradb, industrijskih hal, športnih objektov, cest, kanalizacij, vodovodov, zunanjih ureditev, opornih zidov... Prav tako pa nam lahko zaupate sanacije in adaptacije starih, spomeniško varovanih objektov.

Dodana vrednost našega gradbenega podjetja je, da imamo lastne obrate za proizvodnjo betona, gramoza in peska.

V gradbenem inženiringu smo v zadnjih dveh desetletjih naredili največji korak naprej in na področju stanovanjske gradnje razvili prepoznavno blagovno znamko.

Vabimo vas, da si ogledate naše podrobne reference tukaj.

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za gradbeni inženiring ali ostale gradbene projekte. Na voljo smo vam v celotni Sloveniji, smo hitro odzivni in lahko dostopni. Preverite sami in nam pošljite povpraševanje, na katerega bomo odgovorili s top ponudbo.