Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni izkopi, gradbene storitve Slovenija, KGGM, Tomaž Ocepek, s.p.

Gradbeno podjetje KGGM, Tomaž Ocepek, s.p. se ukvarja z gradbenimi izkopi in ostalimi gradbenimi storitvami po Sloveniji. Na trgu se nahajamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate. Preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike.

Pri gradbenih izkopih in gradbenih storitvah uporabljamo le najbolj kakovostno mehanizacijo, opremo in orodja. Imamo lasten voznik park, ki ga neprestano posodabljamo. Prav tako ves čas vlagamo v razvoj naših zaposlenih in se dodatno izobražujemo. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam lahko ponudimo le najbolj kvalitetne, varne, varčne, dosledne in učinkovite rešitve, izvedene v najkrajšem možnem času.

Kot naročnik ste naša prioriteta. Želimo se posvetiti vsem vašim preferencam in zahtevam, imamo posluh za vaše želje, zato se vam individualno posvetimo. Za vas si vzamemo čas in vam strokovno in tehnično svetujemo. Pred začetkom del, zaščitimo okolico in vse elemente pred poškodbami in umazanijo, ki nastane med gradbenimi deli.

Zanesite se na top ponudnika gradbenih izkopov in gradbenih storitev v Sloveniji - KGGM, Tomaž Ocepek, s.p.

V KGGM, Tomaž Ocepek, s.p. za naše naročnike izvedemo sledeče storitve:

  • ročne in strojne gradbene izkope,

  • izkop kanalov,

  • urejanje okolice,

  • izravnava dvorišč,

  • rušitvena dela (rušimo hiše, garaže, stene ter ostale objekte),

  • izdelava gozdnih vlak...

Odlikujejo nas številne pridobljene izkušnje, znanja, reference in zadovoljne stranke, saj našo ekipo sestavljajo usposobljeni strokovnjaki, ki so zanesljivi, iznajdljivi, profesionalni in zaupanja vredni. Izvedene gradbene storitve so visokokvalitetne, praktične, funkcionalne, vzdržljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Stopite v stik za nami in se posvetujete z nami za top ponudbo za gradbene izkope in ostale gradbene storitve v Sloveniji. Z veseljem se vam bomo v celoti posvetili in vam pripravili najbolj optimalne pogoje sodelovanja za vaša povpraševanja!