Nazaj na seznam zadetkov

Izkopi do 10% ceneje in splošna gradbena dela ugodno in kvalitetno zagotavljamo v gorenjskem podjetju SLUGA VNG, VISOKE IN NIZKE GRADNJE, MOJCA SLUGA S.P.

Izkopi in splošna gradbena dela SLUGA so prava izbira za fizične ali pravne osebe, ki za nizke ali visoke gradnje iščejo časovno in finančno ugodne, predvsem pa kvalitetne rešitve. 

Vsakega gradbenega projekta se lotimo predano in s ciljem, da je investitor z izvedbo popolnoma zadovoljen, zato razveselujemo tudi s popusti na storitve. 

Znižane cene preverite na naših kontaktih in si zagotovite top ponudbo za

  • izkope

  • ograje

  • škarpe 

  • fasade

  • ostala splošna gradbena dela, vezana na nizke in visoke gradnje 

Izkopi za objekte, za hišo, cesto, komunalno infrasturkutro, nizke in visoke gradnje

Nudimo vse naštete izkope in ostala ugodna splošna gradbena dela.

Zakaj jih zaupati nam?

  • Zagotavljamo točnost, odzivnost in spoštovanje dogovorov. 

  • Garancija za vaše zadovoljstvo so tudi naše bogate delovne izkušnje, odlično gradbeno znanje ter poznavanje dobrih praks, gradbenih predpisov, standardov, materialov. 

Iščete izvajalca za splošna gradbena dela z ugodno ceno, a kvalitetno ponudbo? Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno vas čaka pri nas

Za splošna gradbena dela pridemo kamorkoli po Gorenjski ali ostali Sloveniji v najkrajšem možnem času. Hitro odzivnost nam omogoča odlična opremljenost. V podjetju stalno vlagamo v posodabljanje svoje gradbene opreme, da ostajamo fleksibilni in odzivni za vse želje svojih partnerjev oz. naročnikov. 

Izkopi pri nas še dostopnejši, če si zagotovite popust

Strankam si želimo vedno ponuditi največ za njihov denar.

Za vsak projekt, poiščemo rešitve, ki v največji možni meri izpolnjujejo strankine želje, zahteve v okviru njenega proračuna.

Da bi bili še bolj dostopni pa imamo tudi dodatne akcije, ki jih spremljajte na TopPonudba in si pravočasno zagotovite svoj popust. 

Le nekaj klikov ali en klic ste oddaljeni od tega, da pridobite najboljšo ponudbo. Ne odlašajte s kontaktom in se prepričajte sami.

Spoznajte naše reference in prepričani smo, da bo tudi vaš projekt kmalu med uspešno zaključenimi, če bomo za ugodna splošna gradbena dela na območju Gorenjska, ostala Slovenija poskrbeli mi.