Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni nadzor in 3D lasersko skeniranje objektov, MGdom, Matjaž Gostečnik s.p.

Podjetje MGdom, Matjaž Gostečnik s.p. vam nudi gradbeni nadzor in 3D lasersko skeniranje objektov, digitalizacijo in vzvratni inženiring. Da smo med top ponudniki, so najbolj zaslužni naši končni izdelki. Naročniki so z nami zadovoljni, ker:

  • vam zagotavljamo visoko kakovost,

  • naš kader je izurjen, strokoven in izkušen,

  • naš pristop je korekten,

  • smo profesionalni, natančni in zanesljivi,

  • zagotavljamo vam prijazne cene,

  • storitve opravljamo po vseh predpisih in standardih.

Na nas se lahko popolnoma zanesete, saj neprestano vlagamo v širjenje znanja svojega kadra. Sledimo vsem novostim in nadgradnjam.

Gradbeni nadzor in 3D lasersko skeniranje objektov

Gradbene nadzore opravljamo nad količino in kvaliteto materiala, ki mora biti skladen s predračunom. Vse pomembne opazke, odstopanja in situacije vpišemo v gradbeni dnevnik. Nadziramo, da je gradnja skladna s projektom.

3D lasersko skeniranje objektov se uporablja za vzvratni inženiring, za kontrolo kakovosti in nadaljnjo izdelavo oziroma 3D printanje. Pri 3D laserskim skeniranjem objekt digitaliziramo kar pomeni, da ga zajamemo v računalniški zapis.

Storitve opravimo hitro, agilno, precizno in inovativno. Z nami boste privarčevali na času, osebju in denarju.

MGdom, Matjaž Gostečnik s.p. svojim cenjenim strankam za gradbeni nadzor in 3D lasersko skeniranje objektov nudi občasne akcijske popuste. Preverite jih in si priskrbite top ponudbo!