Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeni nadzor in inženiring ARES TIM d.o.o., Koroška

V podjetju ARES TIM gradbeništvo, nadzor in inženiring d.o.o. se ukvarjamo z gradbenim nadzorom, inženiringom, vodenjem projektov na področju gradnje. Nahajamo se v Slovenj Gradcu, a smo znani po celem Koroškem in tudi širše, saj po dogovoru delamo po celi Sloveniji.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju železokrivskih del in ostalih storitev. V Slovenj Gradcu in na Koroškem smo znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Za naše cenjene stranke občasno organiziramo popuste in akcije, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte, saj so na voljo le kratek čas.

NAŠA PONUDBA:

  1. Gradbeni inženiring

  2. Nadzor gradnje

  3. vodenje projektov

Pokličite nas za ponudbo gradbenega inženiringa in nadzora na Koroškem že danes in si pridobite TOP ponudbo.

Za gradbeni inženiring, vodenje projektov, smo vam v Slovenj Gradcu, na Koroškem vedno na voljo

Gradbeni nadzor, inženiring, vodenje projektov na področju gradnje in vse ostale naročene storitve so z nami opravljene:

  • hitro,

  • pravočasno

  • in varno.

Naš kader je natančen, zanesljiv, odgovoren, profesionalnem in strokovno usposobljen. V Slovenj Gradcu na Koroškem smo poznani kot eden najbolj konkurenčnih ponudnikov za vsa zgoraj našteta dela.

V ARES TIM podjetju vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko.

Če vas torej zanimajo naše storitve, gradbeni nadzor, inženiring, vodenje projektov na področju gradnje na Koroškem, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!