Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno gradbeno projektiranje in nadzor, TRINGRAD INVEST d.o.o.

Ste namenjeni postaviti objekt? Ne veste, kako bi se tega lotili in potrebujete usmerjaje strokovnjaka, nekoga, ki bi bil z vami tekom celotnega procesa od začetnih idej do vselitve oziroma predaje ključa? Priporočamo vam TRINGRAD INVEST, projektiranje, inženiring in gradnje d.o.o. s Primorske.

Našim strankam nudimo kvalitetno gradbeno projektiranje in nadzor

Naš naslov je: Južna cesta 4A, Izola, storitve pa izvajamo po celotni Obali in Primorski.

Nudimo:

  • Gradbeni nadzor

  • Svetovanje

  • Inženiring

  • Projektiranje

Z nami ob strani bo priprava na gradnjo in sama izvedba potekala bolj sproščeno, brez zapletov, morebitne težave pa se bo reševalo efektivnejše.

Zaupamo v svoje izkušnje, znanje in sposobnost iskanja optimalnih rešitev za svoje naročnike. Pomembno nam je vaše zadovoljstvo z opravljenim projektom in dobra beseda, ki jo o nas ponesete naokoli.

Dober strokovnjak za kvalitetno gradbeno projektiranje in nadzor

Ste že slišali različne zgodbe o zgrešenih idejah in slabih do katastrofalnih izvedb? Se je to zgodilo tudi vam? So se nekatere napake pokazale že tekom gradnje in niso bile pravilno sanirane? Ali se je to zgodilo tekom daljšega bivanja/uporabe? Je gradbeno podjetje gradilo brez prave usmeritve in nadzora?

S TRINGRAD INVEST d.o.o. se izognete naštetim nevšečnostim, saj velikokrat zaradi dobro zastavljenega načrtovanja že v začetnih fazah zaobidemo tegobe.

Pod budnim očesom pa imamo tudi gradbenike tekom same izdelave in po opravljenem delu opravimo temeljit pregled narejenega. Z nami prihranite čas, se izognete marsikateremu problemu, pa tudi denar. Saj ne bo potrebno plačevati dodatnih sanacij, zgrešenih del in podobnega.

Kvalitetno gradbeno projektiranje in nadzor prepustite nam. Prisluhnili bomo vašim željam in se maksimalno potrudili, da jih tudi uresničimo.

TRINGRAD INVEST, projektiranje, inženiring in gradnje d.o.o., prava izbira, ko se zanimate za kvalitetno gradbeno projektiranje in nadzor.