Nazaj na seznam zadetkov

Prenovo in sanacijo objektov prepustite Gradbeništvu Jasenc s Štajerske

V gradbenem podjetju GRADBENIŠTVO EMIL JASENC S.P. se že vrsto let ukvarjamo z gradnjo objektov, posebno specializirani pa smo za prenove in sanacije stavb.

S sedežem na Štajerskem veliko gradbenih projektov realiziramo v regiji, kjer nas investitorji dobro poznajo. Seveda si želimo biti prepoznavni oziroma prava izbira tudi za naročnike gradbenih del, ki prihajajo od drugje, zato smo popolnoma prilagodljivi, kar se tiče lokacij izvedbe gradnje, prenove ali sanacije objekte

Med top ponudnike spadamo tudi zaradi kvalitetno izvedenih gradbenih del. Pod gradnjo stavb štejemo gradnjo stanovanjskih in nestanovanjskih stavb, kamor sodijo novogradnje pa tudi popravila ter sanacije, ki na starejših hišah pripomorejo k boljši učinkovitosti, manjšim ogrevalnim stroškom in podobno.

Za vas realiziramo novogradnje ali poskrbimo za prenove ter sanacije starejših objektov

Iz izkušenj vemo, da je na papirju izdelana projektna naloga in urejena dokumentacija le približek končnega izdelka. Zato si za vas in vaše želje vzamemo čas in se vam posvetimo. Zanimajo nas vaše ideje, svetujemo vam na strokovni in tehnični ravni, nato pa se skupaj odločimo in dogovorimo sodelovanje, obseg del, časovne roke, ceno ...

Z nami v izbiro izvajalca prenove in sanacije objekta ne boste nikoli podvomili. Vsa gradbena dela bomo opravili z odliko, saj drugače z našo strokovno ekipo in leti izkušenj ne gre. Pomaga pa nam tudi vrhunska mehanizacija, orodja in oprema, ki jo uporabljamo pri gradbenih delih.

Prenova hiše, novogradnja, podporni zid, plošča za hišo, betoniranje, gradnja temeljev, dela na gradbišču, zidanje... vsa gradbena dela opravimo kvalitetno, da so končni izdelki vzdržljivi in z dolgo življenjsko dobo.

Prepričajte se sami in že danes pridobite ponudbo.