Nazaj na seznam zadetkov

Za izvedbo ugodnih gradbenih del v Ljubljani in drugje pokličite FEJZO D.O.O. 

V časovno omejeni akcijski ponudbi vam nudimo do 5 % cenejše izbrane gradbene storitve. 

Naša ponudba je kvalitetna in kompletna ter vedno cenovno dostopna. Na dogovorjena gradbena dela pa dobite še ugodneješe pogoje, zato ne odlašajte s kontaktom. 

Z veseljem bomo sodelovali z vami in realizirali vaš gradbeni projekt. 

  • splošna gradbena dela

  • tlakovanje

  • izolacije

  • hidroizolacije

  • izkopi kanalov

  • klasični in strojni ometi

  • novogradnje

  • rušenje objektov 

  • zaključna gradbena dela

  • urejanje okolice 

Če iščete ugodnega izvajalca za gradbena dela v Ljubljani, imamo v FEJZO D.O.O. ugoden cenik za široko paleto storitev 

Mnogi naši partnerji in stranke potrjujejo, da smo za izvajanje gradbenih del več kot usposobljeni in dobro opremljeni. Ne manjka nam izkušenj in znanja ter odličnih referenc.

Z vsem naštetim jamčimo tudi za vaše zadovoljstvo oz. pravilno odločitev za sodelovanje z našim gradbenim podjetjem. Razen dostopnosti nas investitorji poznajo tudi po ostalih konkurenčnih prednostih. Spoznajte jih tudi vi!

Nekaj razlogov, zakaj izbrati gradbeno podjetje FEJZO za ugodna gradbena dela 

1) FEJZO D.O.O. v Ljubljani smo gradbeno podjetje z izkušnjami. Poleg teh imamo tudi bogato znanje s področja gradbeništva. Stalno vlagamo v usposabljanje svojih zaposlenih. Seznanjeni smo z najnovejšimi gradbenimi materiali, postopki, praksami in tudi predpisi. Vedno delamo skladno z veljavnimi gradbenimi standardi. 

2) Ko iščete izvajalca ugodnih gradbenih del, smo prava izbira tudi zaradi hitre odzivnosti in fleksibilnosti. Ugodna gradbena dela izvajamo v Ljubljani, širši okolici ali kjerkoli drugje v najkrajšem možnem času. Držimo se rokov in dogovorov.  Glede rokov in lokacij smo predvsem po zaslugi dobre opremljenosti z lastno mehanizacijo. 

3) Ugodna cena za gradbena dela pri nas hodi z roko v roki s kvaliteto. Uporabljamo kakovostne gradbene materiale in jih strokovno, natančno vgrajujemo. Vedno se potrudimo, da poiščemo za vas sprejemljive cene in delamo znotraj dogovorjenega proračuna za gradbena dela. Najboljše razmerje med kvaliteto in ceno je pri nas zagotovljeno za vso našo ponudbo storitev. 

Imate dodatna vprašanja glede ugodna gradbena dela Ljubljana?
Vas podrobneje zanima, kako pridobiti popust in za katere gradbene storitve nudimo do 5 %?

Izpolnite formo za povpraševanje na TopPonudba, nas pokličite ali pošljite e-sporočilo.

Posredovali vam bomo vse potrebne informacije in se dogovorili o podrobnostih sodelovanja, da boste zanesljivo dobili ugodna gradbena dela v Ljubljani, kakršna pričakujete, si želite oz. potrebujete.