Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeništvo Goriška, SEDGRAD Matic Sedej s.p.

Gradnja hiše ali večji posegi okoli objekta niso nekaj, kar bi ljudje počeli vsak dan, zato jih večina ve, da je dobro izbrati podjetje, ki ima za seboj veliko zadovoljnih strank in eno takih je tudi podjetje SEDGRAD MATIC SEDEJ s.p.iz Idrije, Goriške.

Obrnite se na nas, če potrebujete:

  • Novogradnjo objekta

  • Prenovo kopalnice

  • Ureditev okolice objekta

  • Prenovo stanovanja

Izvedba kakovostnih novogradenj, ki nam jih zaupa Goriška, zaupajte nam tudi vi.

Veseli smo, da se na Goriškem vedno več ljudi obrača na nas, pridružite se našim strankam tudi vi. Z dobro in skrbno izvedenimi storitvami, novogradnjami, prenovami kopalnic in stanovanj, urejanjem okolice, bomo poskrbeli, da delo, ki nam ga boste zaupali opravimo kot to od nas pričakujete.

Bi želeli sezidati svojo sanjsko hišo? Dovolite, da vam naše podjetje pri tem pomaga, saj smo za novogradnje hiš na Goriškem dobro usposobljeni.

Dobra prenova kopalnic Goriška

Ste ravno kupili novo stanovanje in bi želeli pred vselitvijo zamenjati oziroma prenoviti ga? Ali bi radi prenovili samo dotrajano kopalnico? Ste se res že naveličali teh ploščic in je čas, da kopalnici dodate svoj pečat?

Nam ne potrebujete reči ničesar več, saj vas dobro razumemo. Pokličite nas za ogled stanovanja ali kopalnice, kjer bomo lahko podrobneje se seznanili z vašimi zahtevami in se pripravili na izvedbo del.

Poskrbeli bomo za dobro prenovo kopalnice, po čemer še posebej slovimo na Goriškem. Preverite tudi sami.

Ureditev okolice hiš Goriška

V naboru svoji storitev radi poskrbimo tudi za lepo urejeno okolico, povsod na Goriškem. Pripravimo temeljno ploščo, poskrbimo za izkop za kanalizacijo, zbiralnik deževnice, biološko čistilno napravo ali bazen. Imate kakšne druge želje glede urejanja okolice hiš? Sporočite nam jih, mi pa se vam bomo skušali kar se da prilagoditi in realizirati vaše ideje.

TOP gradbeništvo na Goriškem - SEDGRAD MATIC SEDEJ s.p. vam bo pripravilo TOP ponudbo.