Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeništvo Numanović, Edin Numanović s.p.

V našem podjetju se ukvarjamo z gradbeništvom. Naša glavna dejavnost je operativa, torej sama gradnja objektov. Naše končne izdelke lahko najdete predvsem po štajerski in savinjski regiji, a naše storitve opravimo po vsej Sloveniji. Po dogovoru smo vam na voljo tudi za nekatera dodatna gradbena dela.

Gradbeništvo Numanović, Edin Numanović s.p. vam ponuja izvedbo gradbenih storitev v skladu z dogovori z vami in po predpisanih standardih. V sklopu gradbenega projekta najprej izdelamo popis del. Ker smo natančni v največji meri, se končna cena izvedbe ne razlikuje veliko od predračuna.

Ko nastopimo z deli, vgrajujemo kakovostne in preverjene materiale, ki so skladni z gradbenimi normativi in jih uporabljamo po navodilih proizvajalca. Naši končani objeti dosegajo najvišje kvalitativne in projektne standarde.

Pridobite top ponudbo za gradbeništvo v podjetju Edin Numanović s.p.

Zagotavljamo vam izgradnjo objektov, ki so vzdržljivi, saj so narejeni iz najboljših materialov in dosegajo vse standarde, varnih stavb. Že ob sami gradnji smo pazljivi na to, da prostore uredimo tako, da bodo funkcionalni in vam bodo nudili udobje hkrati.

Seveda pa vam kot top ponudnik nudimo tudi top ceno. Z nami boste zagotovo prihranili, saj za visoko kakovost ne bomo postavili višjih stroškov, ker je del naše vizije, da za svoje stranke gradimo vrhunske objekte, ker si vsi zaslužimo živeti v objektu, ki je varen, varčen, udoben in nam nudi občutek miru in brezskrbnosti.

Stopite v stik z nami, da tudi za vas izdelamo top ponudbo, ki je zagotovo ne boste pregledali. Z našim podjetjem boste realizirali vašo gradbeno idejo.