Nazaj na seznam zadetkov

Gradbeništvo Obala, TIMGRAD JAKA BAŠA S.P.

Gradbeno podjetje TIMGRAD JAKA BAŠA S.P. smo prava izbira za fizične ali pravne osebe, ki za splošno gradbeništvo na Obali iščejo časovno in finančno ugodne, predvsem pa kvalitetne rešitve. 

Vsakega gradbenega projekta se lotimo predano in s ciljem, da je investitor z izvedbo popolnoma zadovoljen, zato razveseljujemo s top ponudbo in top pogoji sodelovanja za storitve. 

Povpraševanje nam pošljite preko naših kontaktov in si zagotovite optimalno ponudbo za:

  • gradbeništvo na Obali

  • izvedbo fasade

  • adaptacije

  • zaključna gradbena dela.

Zakaj gradbena dela zaupati nam?

  • Zagotavljamo točnost, odzivnost in spoštovanje dogovorov. 

  • Garancija za vaše zadovoljstvo so tudi naše bogate delovne izkušnje, odlično gradbeno znanje ter poznavanje dobrih praks, gradbenih predpisov, standardov, materialov. 

Iščete izvajalca, ki se ukvarja z gradbeništvom na Obali in vam nudi kvalitetno ponudbo? Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno vas čaka pri nas

Za splošno gradbeništvo pridemo kamorkoli na Obalo, po predhodnem dogovoru pa smo vam na voljo tudi po ostalih delih v najkrajšem možnem času.

Hitro odzivnost nam omogoča odlična opremljenost. V podjetju stalno vlagamo v posodabljanje svoje gradbene opreme, da ostajamo fleksibilni in odzivni za vse želje svojih partnerjev oz. naročnikov. 

Strankam si želimo vedno ponuditi največ za njihov denar.

Za vsak projekt v gradbeništvu, poiščemo rešitve, ki v največji možni meri izpolnjujejo strankine želje, zahteve v okviru njenega proračuna.

Le nekaj klikov ali en klic ste oddaljeni od tega, da pridobite top ponudbo. Ne odlašajte s kontaktom in se prepričajte sami.

Spoznajte naše reference in prepričani smo, da bo tudi vaš projekt kmalu med uspešno zaključenimi, če bomo za gradbeništvo na območju Obale poskrbeli mi.